Arama sonuçları: *

• Users: lorial
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. lorial

9060 XT Ekran kartında devamlı olarak hata

hatalar azaldı ancak hala devam ediyo ddu falan uğraşmadım valla yalan yok. dediğim gibi aynı sorunlar devam ediyor sadece biraz azaldı
  2. lorial

Rocket league de paket satın alma

direk pakettekiler mi geliyor
  3. lorial

Rocket league de paket satın alma

Öncelikle iyi günler rocket league de 2000 kredilik paketi 211 liraya alıcaktım ama 2500 kredilik pakette 211 lira. Benim sorum ben 2500 kredilik paketi alsam bana direkt olarak paketteki ürünler mi gelicek yoksa jeton bakiyemmi artıcak
  4. lorial

🔥İndirim EPİC KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

gta 5 alınır mı? 500 liraya düşmüş
  5. lorial

Epic games kış indirimlerinden mafia alınır mı?

mafia 1 al geç remake hali ile çok iyi oyun 2 oturuşta bitirmiştim. Daha sonra mafia 2 yükledim ama sarmadı eski oyun grafikleri vs. kötü mafia 3 te var ama onu oynamadım bilmiyorum. Benimn tavsiyem mafia 1 ve rdr 2
  6. lorial

Şu an kart default ayarlarda, hiçbir şeye dokunmadım; 1–2 gün böyle kullanıp bakacağım, devam ederse DDU ile baştan kurarım.
  7. lorial

driver yüklendi sayılır, 1 2 gün devam edicem bakıcam sorunlar devam ederse baştan ddu kurarım.
  8. lorial

benim demek istediğim servise yollarsam sıkıntı yaşayacağım en az 20 günde bana geri gelicek. ekran kartı: amd 9060xt 16gb powercolor
  9. lorial

bilgisayar ilk geldiği zaman hatalıydı zaten işlemci soğutucu kasanın içinde sallanıyordu daha sonra servise yolladım ve neredeyse 20 gün sonra geri dönüş aldım. incehesap bu işleri çok yavaş yaptığı için pek göndermeyi düşünmüyorum
  10. lorial

daha önce bakmış psu. ya eski mesajlardan buldum D- ile D arası demiş
  11. lorial

Bitfenix MH100 kasasındaki psu
  12. lorial

hayır uzun zamandır güncellemedim şimdi güncelliyorum psu bitfenix 750w psu bence fazlasıyla yeterli
  13. lorial

Öncelikle iyi akşamlar. ben bilgisayarı aldığımdan beri devamlı olarak sorunlarla karşılaştım daha ilk aldığım gün açtığım anda amd hata rapor ekranıyla karşılaştım daha sonra ise oyun yüklediğimde oyun açılmıyordu (ilk aldığım zamanlarda) ve ağır oyunlar açılmıyordu (the falconer) bende among...
  14. lorial

Bu sistem sizce nasıl

soğutucu olarak kule tipi de yeterli olacaktır ama illaki sıvı soğutucu alıcam dersen https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-le520-argb-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html en azından bilindik güvenilir marka deepcool al
  15. lorial

Bu sistem sizce nasıl

daha bilinen markaların psuları daha iyi olacaktır. örneğin msi asus corsair gibi markalar https://pckolik.com.tr/urun/CP-9020279-EU?ref=akakce&v=1.5.6 bu psu daha iyi olacaktır
  16. lorial

Hangi sistem alınmalı

pardon ben yanlış anlamışım çok özür diliyorum ben satış sitesi sandım .d
  17. lorial

Hangi sistem alınmalı

siteye güvenme ilk defa gördüm ben. Dolandırıcı olma olasılığı var eğer bu siteden alışveriş yapacaksan biraz araştırıp yap en azından ne olduğu belli olsun 1768685813 sitenin ismi bile güven vermiyor
  18. lorial

9070 xt + ryzen 7 7800x3d sistem alınır mı?

kusura bakma biraz geç cevap verdim attığın sistem leri akakçe ile topladım ama hiç biri mantıklı değil tek tek aldığında daha ucuza geliyo ya başka yerden başka sistem bak yada Abdullahın atıcağı sistemi bekle.
  19. lorial

Hangi sistem alınmalı

bütçen nedir hocam.
  20. lorial

Çözüldü✓ 27-32 inç Hoparlörlü 2k Ekran Önerisi

attığın 1. linkteki alınır ama sen pahalıya bulmuşsun aynısı sinerji de 10k ya satılıyor https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687?utm_campaign=akakce&v=1.39.2
Geri