Vatan bilgisayardan indirim ile RX 9070xt tuf versiyonunu almıştım dün kargoya vermemişlerdi bu kampanyayı gördüm TEŞEKKÜR EDERİM takıp edip konu açan arkadaşa hemen iade ettim bunu aldım
ilk alışverişte 500 TL'yi veriyorum yalnız sadece bilgisayar bölümünden Gencer Gaming ve Gaming gen tr var itopya ve benzeri Siteler yok alacaksanız genç ergenlik ve Gaming gen.tr üzerinden satın alırsanız 500 TL yatırıyorlar ben de bunu anlamıyorum itopya üzerinden %10'luk İadeyi alabiliyoruz...
Destek söyle dedi yeni bilgi Sadece bu kampanya bölümündeki mağazalardan alışveriş yaptığınızda İlk 500 TL'lik geri ödemeyi veriyormuş itopya Hepsiburada ve benzeri sitelerde yok satın alacak Arkadaşlar bunu göz önüne alsın
itopya üzerinden 1.300 liralık alışveriş yaptım parolapara dan 400 lira geri verdi iyzico 324 lira hediye bakiye verdi ancak 500 lira ilk alışveriş parasını yatırmadı bana deste yazdım bekliyorum
itopya üzerinden 1.300 liralık alışveriş yaptım parolapara dan 400 lira geri verdi iyzico 324...
Ben itopya üzerinden 1.300 liralık bir alışveriş yaptım Ancak bu iyzico ilk alışveriş meselesi itopya'da geçerli değil mi acaba desteğe Yazdım ama cevap veren olmadı
Ben itopya üzerinden 1.300 liralık bir alışveriş yaptım Ancak bu iyzico ilk alışveriş meselesi itopya'da geçerli değil mi acaba desteğe Yazdım ama cevap veren olmadı