Arama sonuçları: *

1. K

10K bütçeye uygun psu önerir misiniz? ?

çok teşekkürler hocam değerlendirmeye aldım dikkat edeceğim.
  2. K

10K bütçeye uygun psu önerir misiniz? ?

bütçe: 9000 / 10000 tl Ekran kartı: GeForce Rog RTX 5080 Anakart: Msi carbon wifi x870 İşlemci: Ryzen9 9950x3D Buna uygun Power Supply önerir misiniz?
  3. K

Uyarı: Giriş yapabilmeniz için önce hesabınızın onaylanması gerekiyor!

çözüldü hocam durumumu anlattım özür dileyip her üründe kullanabileceğim %10'lukta kupon tanıdılar hatim indirmen lazım diyenler oldu insanız hatalar yapabiliriz önemli olan arkasında durmak
  4. K

bir kaç ürün aldım sorunsuz geldi fan kasa psu siteyi karalayamam yerleri manisada
  5. K

jumbum sitesi üzerinden alıyorum hatayı ürün almıştım 3 gün geçti hala hazırlanıyor yazıyordu iptal edip inventus'dan aldım bende sonra siteye giremedim
  6. K

bu uyarı ne demek başına gelen varmıdır ?
  7. K

Inventus indirim kodu olan varmıdır ?

bir kaç ürün alıcam indirim kodu paylaşabilirseniz minnettar olurum
  8. K

Çözüldü✓ Noctua NH-D15 G2 Chromax black Siyah modelini arıyorum

çok teşekkür ederim hocam yüksek bir ihtimal sıfır alıcam almadan önce form'a bir sorayım dedim çok yeni bir ürün ve alanın satabileceği bir ürün değil
  9. K

para israfı konusunda haklısınız hocam
  10. K

performans konusunda hava soğutucular arasında en tepeyi oynuyor diyebilirim birde sessizlik tabi bu benim için önemli birinci versiyon d15 serisi vardı sistemi dagıttım işlemciyi sattığım arkadaş soğutucuyuda istedi 7700x ile kullanıyordum 9800x3d aldım almışken 2.ci versiyon gen 2 alayım...
  11. K

ikinci el bakınıyorum hocam gerçi bulabileceğimdende emin değilimde belki bir ihtimal cevabınız için müteşekkirim
  12. K

9800x3d işlemci için Noctua NH-D15 G2 siyah modelini arıyorum satan varmıdır ?
  13. K

Oyuncu koltuğu önerileriniz

https://ziogaming.com/kampanya/ zio serisi öneririm hocam bir çok modeli var ve özelleştirebiliyorsunuz
  14. K

Yardım Arana Önerisi 1.5 Milyon

sanayide ustayla akraba olmak istiyorsun sanırım yada oglunun düğününü herneyse artık f30 :)
  15. K

Yardım Noctua fanları nerden bulabilirim?

ben set halinde almıştım max ve pro serisi var kasam siyah olduğu için full siyah almıştım ama argb destekli ürünleride var max serisi hem performans hem sessizlik ile ön plana çıkıyor biraz tuzlu pro serisi performans var ama ses konusunda max kadar başarılı olduğunu söyleyemem normal bir...
  16. K

Yardım Noctua fanları nerden bulabilirim?

https://www.jumbum.com.tr/index.php?route=product/search&search=Noctua%20&description=true Site olarak burası var hocam 4 5 tane ürün aldım sorunsuz geldi zaten resmi satışı yok diye biliyorum noctua'nin alternatif olarak arctic fanlarada bakabilirsiniz
  17. K

Epic Gamesten Gta 5 aldım türkçe yama kursam herhangibir sıkıntı çıkar mı

Online girmeyin ban yersiniz offlinede sorun olmaz
  18. K

Çözüldü✓ Merhaba yeni sistem topladım full siyah ekran kartı ışıgını kapatmak mümkün mü

işe yaradı çok teşekkür ederim hocam kablo sipariş vericektim bende gün içinde geceleri cidden sinirimi bozuyordu saolun
  19. K

Çözüldü✓ Merhaba yeni sistem topladım full siyah ekran kartı ışıgını kapatmak mümkün mü

bahsetiğiniz yer var hocam yannız kablomuz yok şimdi kontrol ettim'de kartı ikinci el almıştım sanırım sahibi almış bende alırken kontrol etmedim piyadasa bulabilirmiyiz bu kablodan
Geri