Arama sonuçları: *

• Users: alpsd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. alpsd

1ST PLAYER NGDP 750W 80+ GOLD PSU alınır mı?

alınabilir
  2. alpsd

Bütçe sıkıntısı olmadan sistem toplama

Solid için diyorsun sandım kb 1777501691 Şöyle bi tablo var @kyemre058 OCCT bölümün sag kismindakiler dB muhtmelen
  3. alpsd

Yurt dışı bende onermiyom zaten cw bazen kendi kendine yokta olabiliyor FPS sabitlersen yada uv yaparsan da geçebiliyor şans işi Gaming gecesindeki Sff diye hatırlıyorum normal olanı indirimde görmedim hic
  4. alpsd

RTX 5060 Ti Sistem Vs RX 9060XT

Sokuyolar tabi ceplerine üç beş kuruş 6x Multi Frame generation babacim diye övmeye basliyorlar direk
  5. alpsd

Zotac Solid Core OC de Vapor Chamber var Aero ve tuf ta aynı şekil. Colorfulda görmedim. Soğutmaya etkisi önemli olan birsey.
  6. alpsd

Nvidia sanki sütten çıkmış ak kaşık. Daha tartışmayalim ikisindede sorun yaşama ihtimalin ve yaşamama ihtimalin var kimse net bir şey diyemez. Google a Nvidia İssues yazsan tonlarca link çıkar aynısı AMD ye de yapsan tonlarca çıkar hiç biri sorunsuz değil. Ama boklanan hep AMD oluyor nedense 😃
  7. alpsd

9060xt 7800x3d ama bütçe şöyle duruma bağlı 5070 bile bulunabilir
  8. alpsd

Sff olan değil uzunluk olarak biraz kısa ama iyi halen tabi öncelik aero olsun
  9. alpsd

solid core alternatif olarak bakilabilir
  10. alpsd

2700 tl-ye HyperX Cloud III yoksa HyperX Cloud II mi?

Evet ama 7.1 olarak geride
  11. alpsd

9800X3D RTX5070Ti sistem için 2K mı 4K monitör mü tercih edilmeli?

4K Performance değil 1080p 2K DLAA dan bile daha kaliteli.
  12. alpsd

Pc topluyorum ne yapmalıyım

Döndüren şey nedir merak ettim
  13. alpsd

Bütçe ne?
  14. alpsd

Pc topluyorum ne yapmalıyım

2K ve 4K için 7800x3dye gerek yok 9700x alın. Vatan ramlerde indirim yapıyor baya biriktir indrim olduğu xaman direk çökrrsin
  15. alpsd

RDR2 Grafikleri sadece bana mı kötü geliyor?

TAA açık mi?
  16. alpsd

Karaborsada. Hatsune Miku Rog Strix bile 115K falan sen düşün.
  17. alpsd

Gerek yok şahsen garantilik durumlarda var işin icinde Aero alırım Gaming OC'nin beyaz temalı hali zaten segmentasyon olarak MSI Trio ya denk
  18. alpsd

Ciddi renderla ilgin yoksa b850 eagle bile fazlasıyla yeter o kadarda ısınmaz VRMlerin üstünde buz dolabı magneti yok sonucta
  19. alpsd

9800X3D RTX5070Ti sistem için 2K mı 4K monitör mü tercih edilmeli?

4K kartı değil ama teknolojiyle kaldırabilecek kapasiteye gelebiliyor bir de bütün ayarları koklemek yerine optimize ayarlar kullansan 100 üstü görürsün rahat. Zaten 4K Dlss Performance > 2K Dlaa ondan görüntü kaybın yok
Geri