Arama sonuçları: *

• Users: user001
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Valorant Fps Drop Takılma

rehber falan var ise atarmısınız nasıl yapacağım güncelleme ile çözerler diye düşünüyorum sorunu
  2. U

deneysel keskinleştirme ve netliği arttır ayarını kapatınca droplar azaldı ama hala var oyunun sorunu sanırım yüzde 80
  3. U

1 hafta aşağı yukarı
  4. U

sanırım genel olarak oyunda bir problem var en son güncellemdeden sonra
  5. U

6. U

Denedim onuda maalesef 1748258591 Cs2de denedim drop hissetmedim en azından valorant gibi oynanmaz değil akıcı geldi bana kendi sistemim ile yt videolarındaki fps farkıda yakındı diyebilirim riot şuanda bilinen bir sorunumuz yok diyor valorant için
  7. U

Denemediğim yazılımsal bir ayar kalmadı riot ile konuştum dedikleri herşeyi yaptım nafile donanımsal bir sorun olabilir diye düşünmeye başladım ram uyumsuzluğu vs bilemiyorum sorunsuz kullanıyorken birden böyle olması garip
  8. U

denedim defalarca oyunu sildim windows diskine sonra d diskine kurdum sonuç aynı
  9. U

Dedikleriniz hepsini kontrol ettim işlemcim 55-65 arası zaten zorlayan bir oyun değil arka plandada açık bir şey yok
  10. U

Denedim hocam fayda etmedi normal maçta 300-500 arası fps alıyorum takımlı ölüm maçında zaten hep düşük genel olarak oyunun sorunu 200lere kadar düşüyor hatta bazen altına ama yinede sorunsuz oynuyordum bir kaç gün önce droplar olmaya başladı sadece valorantın böyle yapması tuhaf 1748255981...
  11. U

Sistem bilgilerim: Cpu : ryzen 5 5600 Ram : team tuf gaming 2x8 3200mhz cl16 Ekran kartı : sapphire pulse rx 7700xt Anakart : asrock b450m hdv r4.0 Psu : msi mag a650bn Ssd : AGI1T0G16AI198 Windows 11 Gayet sorunsuz kullandığım sistemim bir kaç gün önce 2 defa reset attı o günden sonra...
Geri