Arama sonuçları: *

1. kediyebagiranadam

Mouse Önerisi Kablolu

Amiral gemisi gibi duruyor hocam güzelmiş 1776643935 Baktım hocam aklıma yazdım 1776644046 Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi gibi duruyor. Peki hocam bütçe 1.5klara çıkarsa ne önerirsiniz
  2. kediyebagiranadam

Mouse Önerisi Kablolu

Konu güncel +
  3. kediyebagiranadam

Mouse Önerisi Kablolu

Sağol hocam. Ya fiyat olarak çıkabilirim aslında ama değer mi diye düşünüyorum. Evet artık 1000-2000 paranın adı var iyice degersizleşti ama bilmiyorum bana pahalı geliyor. Şu solunda çıkıntılar olanlar var onlardan var mı öneriniz? Böyle diyince teknoloji öküzü/cahili gibi durdum ama bence...
  4. kediyebagiranadam

Mouse Önerisi Kablolu

Merhabalar. Büyük mouse kullanan, genellikle singleplayer oyunlar oynayan, video edit işleriyle ilgilenen birisiyim. Şöyle büyük, ele oturan ve konforlu mouse önerilerinizi alabilir miyim? Net bir bütçeye sahip değilim ama ucuz olması benim için önemli. Şöyle 1000 TL altında olabilir varsa...
  5. kediyebagiranadam

Samsung 990 Evo Plus 1tb Bu fiyata alınır mı?

Eyvallah teşekkür ederim
  6. kediyebagiranadam

Normal SSD'yi takarken sorun oluyor mu peki 1774957601 13müş hocam baktım şimdi 2tb versiyonu 1774957704 Bu durumda almışken 13klik fiyatı olan 2tb olanını tavsiye ediyorsunuz dimi
  7. kediyebagiranadam

Anakart: Biostar B650MT-E PRO (DDR5, AM5, mATX
  8. kediyebagiranadam

Arkadaşlar uzun vadede kullanım için bu ssdyi düşünüyorum sizce alınır mı bu fiyata? https://www.ucuzbudur.com/samsung-990-evo-plus-mz-v9s1t0bw-pci-express-5-0-1-tb-m-2-ssd?ref=akakce&v=1.60.6
  9. kediyebagiranadam

2 TB SSD Alacağım Yardım Eder Misiniz?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-mushkin-vortex-mknvt2tb-d8-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,586573597.html Şu nasıl peki hocam? ikisini karşılaştırdığımızda
  10. kediyebagiranadam

2 TB SSD Alacağım Yardım Eder Misiniz?

Halihazırda sistemimde TwinMOS CoreX 1TB M.2 NVMe (5000/4800MB/s) SSD var. Video montaj yapan, video ve fotoğraf yedekleme ihtiyacımdan dolayı alana ihtiyaç duyan bir kullanıcıyım. Evet hızlı olsun falan ama açıkçası en önemlisi benim için BÜTÇE! 2TB düşünüyorum, windows'u içine kurmayacağım...
  11. kediyebagiranadam

Ehternet Kablosu Önerir Misiniz?

Bende sorun var herhalde başka telefondan baktım evet gözüküyor. Harbiden kaliteli mıdır hocam? Yani bu fiyat bandında alınabilecek şeyler arasinda
  12. kediyebagiranadam

Hocam bu ürün şuanda mevcut değil diyor
  13. kediyebagiranadam

Merhabalar. 20 metre ehternet kablosu arıyorum. Şöyle sağlam, dayanıklı uzun yıllar sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum. 100 MB internet hızım var. Cat 5 yeterli ama ileriye dönük olması açısından Cat6 almayı düşünüyorum ya da cat5e tabi burada sizin tavsiyeniz önemli. Hangi marka alayım...
  14. kediyebagiranadam

Kasa toz alımı için bu kompresör alınır mı?

Hocam o ürünün çok çakması var ve en düşük 1500₺den başlıyor ve puanları düşük. Yani biraz riskli. Ayrıca basınç olayı daha düşük gördüğüm kadarıyla. Çünkü arabada, evde vs de kullanabilme şansım var. Hem temizleme hem üfürme işlevi görüyor 1770460720 Memnun musunuz hocam
  15. kediyebagiranadam

Hocam almışken tam alayım istiyorum 1770430802 @DogancanYr @DonYılmaz Attığım modeli değerlendirir misiniz?
  16. kediyebagiranadam

Benim attığım mı yoksa sizin attığınız mı daha basınçlı hava üflüyor hocam?
  17. kediyebagiranadam

Merhabalar, kasa toz temizliği için kompresör almak istiyordum, şöyle bir model buldum elektrikli. Sizce alınır mı? Lunatic PM-600w Kompresör...
  18. kediyebagiranadam

Buhar Patlamaları(lav-deniz) Kuran Mucizeleri 14

Üslup bağırttı ahahahahaha :) Zeka, vizyon ve kültür seviyeniz belli hocam kusura bakmayın ama sizi ciddiye alıp bir tartışmaya girmem.
Geri