Arama sonuçları: *

• Users: lejo123
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

ben girdim telefonculara aldım 550 tl ye bir tane ara kablo kendi orjinal adaptörümle şarj ediyorum
  2. L

valla bilmiyorum farkını ben son model olan 11 le 10 arasındaki farka baktım sadece batarya gibi duruyordu.Saat şimdi açıldı güncellemeler bitti pil sağlığıda 100% baya bedavaya 2 yıl apple garantili saat almış olduk. 1779805916 mağazadan aldım 3 taksit yaptılar
  3. L

mall of antalyadan
  4. L

Bende bugün apple watch 10 aldım 9 bin tl ye demo model.Sıfır gibiydi mağazada kutusundan cıkardılar ama demo kutusuydu.Şarj aleti kordon yok yani,şarj alıyor mu deneyebilir miyiz dedim 15 dk şarj ettik yarısına geldi aldım cıktım kozmetik olarak sıfır gibi zaten.Güncellemesini yaptıktan sonra...
  5. L

Bende almayı düşünüyorum demo mod ne oluyor tam olarak bir de cihazların batarya durumu nasıl sence
  6. L

Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

g305 mouse umu sattım geçen gün.Razer viper v3 hyperspeed almayı düşünüyordum veya steelseries rival 3 gen2 wireless.Beyaz olanı alayım mı ne dersiniz bataryalı olması baya avantaj gibi?
  7. L

❌İndirim Bitti! Asus A21 Plus Beyaz 2.499 TL

Ben alabildim tekrar dene bence bitmeden.Fanlı model oluyor değil mi arkadaşlar plus modeli?
  8. L

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hocam bende bayram kampanyası görünmüyor normal mi?
  9. L

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Horizon 360mm SIVI SOĞUTUCU 1750 TL

Hocam bende bayram kampanyası görünmüyor normal mi?
Geri