Arama sonuçları: *

• Users: Tworule
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Bu Sistem Bu Oyunda FPS Normal mi

O zaman warzone default ayarları bazen buglanıyor o olmuştur. Extreme de bu kadar düşük olmasının sebebi ray tracing falandır. Kendin internetten yardım alarak performans ayarlarıyla dene ama ayarlar düştükçe gpu kullanımı da düşer. Bu söylediğinle kartta herhangi bir kısıtlama olmadığı netleşti.
  2. T

Fiziksel olarak switch oluyor çoğu ekran kartının üstünde yoksa palit markasının bi uygulaması vardı sanki internetten bakabilirsin
  3. T

RTX 3090 Kullanıyorum RTX 5070 Geçmek Mantıklı mı?

Vereceği 5070 ne o da önemli soğutması kötü bas bas bağıran bir fanı varsa bende aldım 5070 kendi kartımı satacaktım dayanamayıp 5070 iade ettim. Premium soğutmadan dandik bir soğutmaya geçince insanın kafası kaldırmıyor. Tabi düz mantık bakınca hem verimlilik, yeni teknoloji hem de artık...
  4. T

Normalde darboğaz olursa veya 480p de düşük ayarlarda oynarsan böyle olması lazım çünkü o işlemci çoğu güncel oyunda low ayarlarda bile 1080p de 5060ti beslemeye yeter. Sanki kartının profili kısılmış gibi ama kaynağının ne olduğunu bulmak için bazı şeyleri denemen gerekiyor. Eğer driverda sorun...
  5. T

tabii ki değil ultrada %60 gpu kullanımı mı olur. Ekran kartı 180w civarı kullanması lazım yarısını çekiyor. En bozuk oyunda bile %85 üstü olur.
  6. T

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

Senin sorunun fps düşmesi değil de fpsi sabitlememen olabilir 1050 ti de monitör hz ini geçmediği için hissetmemişsindir ama 180 hz monitörle daha yüksek fps almak stutter yapar bi 144 sabitleyip dene çok düşük diyorsan rtss indir 178 e sabitle
  7. T

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

Lol de normal oyun ilerledikçe animasyonlar artıyor oyun ve karakterler hızlanıyor direk bundan kaynaklı diyemem ama oyun sorunlu rito client yenilenecek dedi 1 yıldır duzeltemediler gerisini sen düşün.
  8. T

İşlemci ve Ekran Kartı Skorum İyi mi?

Değerler gayet güzel fan eğrisi arkadaşın bahsettiği gibi biraz yüksek ses rahatsız etmiyorsa sorun yok lakin düşürmek biraz daha sağlıklı olur zaten gayet serin çalışıyor, fan ömrü artar.
  9. T

3. 27inç Monitör Fullhd Qhd?

Yukarıdaki cevap güzel kulak ver, sadece tek bir düşüncem var. 300hz görmek sisteminle biraz zor sadece valoda görür gibi eğer işlemcimi değiştirmeyi düşünmüyorum diyorsan 240 hz fast ips gecikmesi düşük modeller sana daha uygun gibi. 2k istiyorum diyorsan gpu upgrade şart çünkü fps seni...
  10. T

Furmark testi ss ine göre sensörler okuyabiliyor sensörlük bir durum olduğunu sanmıyorum. Geriye yazılımsal veya fiziksel sorunlar kalıyor. Benim 3 ihtimal aklıma geliyor; -Eski driver çakışmalarından kaynaklı olabilir -Kartı x16 yuvasına oturtmada problem olabilir -Anakart sürücülerinde(driver)...
  11. T

RTX 5070 Sistem Tavsiyesi (Max 60.000 TL)

1. Olarak bilindik marka haliyle pahalı olacaktır 60k barajını 32gb ram istemiyle illaki geçecektir. 2. Olarak bilindik marka bile olsa bütçeyi tutturmak için markaların normale göre daha zayıf ve tercih edilmeyen modelleri olacaktır bu da kafanıza ne kadar yatarsa. 3. Olarak ta marka takıntısı...
  12. T

Önce işlemcinin dahili gpusunu kapat. Daha sonra yukarıda arkadaşın attığı gibi sınırsız test başlat 10-15 dk sonra arkadaşın attığı ss in sendeki versiyonunun at ona göre yorum yapılsın. Yükte 42 derece olamaz zaten kendini ona inandırma yeni amd gpularda sıcaklık değeri düşük oluyor o yüzden...
  13. T

Faceit Girince Sensim Ağırlaşıyor

faceit ac silip tekrar kur kankam buglıyordu beni de bir ara baya uğraşmıştım bulamamıştım en son formatla çözmüştüm ama faceit ac büyük imposter.
  14. T

9070xt Boşta %60 Civarında Kullanılıyor

clrl shift basarken o bas
  15. T

9070xt Boşta %60 Civarında Kullanılıyor

Arkaplanda gpu kullanan bir uygulama var sende, Windows uygulamaları, animasyonları veya driverdan kaynaklı olabilir ddu ile silip resmi sitesinden güncelle. Bu ss RL oynarken arkada 2 youtube videosu ve bikaç sekme açık halde bu arada performans moduna alınca pc yi böyle olabiliyor. Windowsta...
  16. T

Çözüldü✓ Toplama PC Ekran Gelmiyor

12vhpwr kablosunu gpu ya iyice ittirdin mi o kablo biraz zor giriyor üstündeki klipsi düz olana kadar ittir ondan görmemiş olabilir. Biosta yapılacak bisey yok şuanlık xmp/expo dan başka windowsu kurmadan değiştireceğin aciliyeti olan bişey yok bios güncelle sonra ayarlarını yaparsın.
  17. T

Ekran Karti Drive Guncellenmiyor veya Guncelleniyor 640×480 Cozunurlukte Kaliyor

Monitörün driverını kurdun mu veya güncelledin mi? Ddu ile sildiysen backup dosyaları gitmiştir zaten. Sorun monitörden kaynaklı gibi gpu girişine taktığın kabloyu söküp 15 saniye bekleyip başka bir porta takmayı dene
  18. T

Çözüldü✓ Toplama PC Ekran Gelmiyor

Gpu holder ve sıvı soğutucu duruşu 😂😂. Gpu girişini anakart yuvasına takmadığını varsayarsak, rami farklı yerlerde test ettiğini varsayarsak soğutucuyu çok sıkı veya gevşek takmış olma ihtimali varsa ramlere report etmeyebiliyor bi orayı dene. Başka pc de test ettim derken neyi nerede test...
  19. T

Fps Sorunu Yaşıyorum

Eğer rt very high ise normaldir eski videolardaki karşılaştırmalara bakma rt açık yapan yok ayrıca enhanced sürümü de farklılıklar içeriyor. Senin ekran kartın biraz zayıf malesef işlemcinde sisteme göre güçlü, ayarları düşürüp, rt ve advanced ayarları kapatıp kaliteyi medium a falan çekersen...
  20. T

Çözüldü✓ Rastgele Donma ve Ardından Reset

Power Supply Idle Control -> Typical Current Idle Global C-State Control -> Disabled CPU SOC Voltage -> Manuel 1.25V Redditte kullanıcılar bunları deneyerek çözmüşler. Büyük çoğunluğu işlemci ve anakartın voltaj alışverişi sırasında oluştuğunu söylemiş. Bunun yanı sıra anakarttaki bütün...
Geri