Arama sonuçları: *

1. I

Jandarma uzman erbaş hakkında

Bulanık hocam 1760215029 Eyvallah, peki astsubaylık için bekleyeceğim ve o sırada göz ameliyatı olmayı düşünüyorum ameliyat olduğum için bir problem olur mu ?
  2. I

Hocam bulamadım pek acaba burda net bilgisi olan var mı diye yazdım 1760117892 Yapma be 1760117946 Lazer göz ameliyatı olduktan sonra olabilirim yoksa başka bir şansım yok yani
  3. I

Merhaba arkadaşlar jandarma uzman erbaş başvuru yapıldı ve çıktı ama miyop gözlük kullanıyorum ve dereceli sağ 7 sol 7 sizce sağlıktan geçme ihtimalim var mı ?
  4. I

İş arıyorum yardımcı olur musunuz

Allahtan borç harç yok hocam telefon faturası, aileye ev yardımı vs. ödüyorum. Lojmanda kalıyorum şuanlık 10 kişiyiz 1 odada, bu sayı artar mı bilmem. 1751804366 Nerede inşaat da çalışıyorsun? 1751804412 Ah hocam ah gezmediğim başvurmadığım yer kalmadı bir bilsen keşke.
  5. I

Hocam çalışıyorum şuanlık ama varya hiç çekilmez, birincisi asgari ücret veriyor. Sigara, alkol, kumar olmamasına rağmen zor geçinirsin. Ama dişimi sıkmam lazım. Biraz geç cevap verdim kusura bakma.
  6. I

Umarım bakalım 1749305851 23 Hocam
  7. I

1 tane buldum hocam konuşmaya gideceğim bakalım olursa umarım
  8. I

Teşekkür ediyorum hocam, denicem 1748959286 İndirdim de hiç yok hocam
  9. I

Merhaba, Antalya tarafındayım sezonluk hotele girmek istiyorum eğer hotel de çalışan arkadaşlarım varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi çok ihtiyacım var.
Geri