Arama sonuçları: *

• Users: kurabiye2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

🔥İndirim Honor Magic 8 Pro 12/512 69.999tl

android omru rahat 4-5 yil hocam bende s20fe var 3 yil oldu hala cayir cayir goturuyor hala degistirmeyi dusunuyorum ama arabanin anahtarsiz calistirma ozelligi eski telefon oldugundan desteklemiyor, ama tuketim cilginligi konusunda haklisiniz bende de var tuketim cilginligi, ucuz urun alarak...
  2. K

bence giris seviye telefonlari gercekten parasinin hakkini veriyor gercekten her turlu luks tuketime anlam verebiliyorum araba, kiyafet vs ama telefon kismi cok sacma geliyor zaten kimsenin telefonda agir bi yuklu bi is yaptigi yok herkes ya kaydiriyor ya da birileriyle mesajlajiyor ama nedense...
  3. K

apple fanboyu degilim hayatimda apple urunu hic kullanmadim ama gercekten 70 androide absurt ya
  4. K

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

kesfedilmemis bir alan bul -> influencerlara para bas -> buyu cok da buyuk bir olaylari yok aslinda
  5. K

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

olay sorun yasadiginizda nasil bir destek alacaginiz sorun yasamadiginizda degil
  6. K

❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

bende bunun tplink olani var galiba ayni modeller cok memnumun ethernet kablosu cekmek icin cok uzakta kaliyordu odam adam akilli wifi de cekmiyordu bunu aldim hem telefondan kablosuz hem de ethernetle pcden baglaniyorum cok kullanisli
  7. K

Kanye West Konserinde İndirim!

indirim devam ediyor mu
  8. K

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

galiba sifir almak zorunda kalicam amazon deponun ekmegi yendi gibi
  9. K

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

depodan yakalamak biraz zor gibi suan millet bot vs kurmus
  10. K

2. eli niye sevmiyorsunuz hocam bir sikinti cikacak diye mi yoksa baskasinin kulladigini mi kullanmak istemiyorsunuz
  11. K

hocam m4'un laptop halini nereden ucuza cozebilirim ogrenci degilim kullanamiyorum o yuzden indirimi, ikinci ele felan mi baksam
  12. K

🔥İndirim Baseus Bass Bp1 Nc Tws 499tl🔥🔥🔥

kararsiz kaldim ses kalitesine cok takilmam ama baglanti kopmasi cizirti vs bozar beni
  13. K

hocam tablet istemiyorum, oc daha rahat geliyor kullanimim sadece yt vs olmayacak ama asiri yogun isler de yapmayacagim, temizini nasil anlarim 2. elde pil omru felan duydum ama hic arastirma yapmadim bir internete bakacagim ama deneyimli birinden cevap almak daha temiz oluyor
  14. K

ben de macbook bakiyorum cok agir bi is yapmayacagim biraz evden uzaktayken kullanmalik gibi olacak bana ne onerirsiniz hocam, neo istemiyorum agir bir is yapmayacak olsam da ileriye yonelik olsun istiyorum
  15. K

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

bizde de vatandaslik var da yerlesmek icin ev fiyatlari almis basini ucuyor orasi bile zor artik
  16. K

anladim surekli gidip geliyorsunuz sanmistim hocam :D
  17. K

hocam amazon.de de trdeki depo gibi ama daha iyi firsatlar oluyor onlara baktiniz mi hic
  18. K

ASUS TUF A16 Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX 5060 8GB 16" FHD+Freedos - 52.979 TL

evet hocam iki tarafin da arti eksileri var amac burada kimseyi kotulemek degil ama cidden cok ortada kaldim :D zaten zor karar veren bir insanim teknolojik esyalarda 1000 kere dusunup 1 kere alirim ama ozellikle bu konuda hic harekete gecemicem gibi
  19. K

Lenovo Legion H410 Kablosuz Gaming Kulaklık 1.299 TL + 2500-500 indirim

wifi adaptorune ihtiyacin yok icinden dongle cikiyor
  20. K

Lenovo Legion H410 Kablosuz Gaming Kulaklık 1.299 TL + 2500-500 indirim

Bir ben begendim galiba, turtlebeachten gectim. Kulaktaki rahatligi, malzeme kalitesi, kullanim destegi ve ses kalitesi olarak turtle beach 600 gen2'den daha iyi geldi, ama benzer fiyat ve seviyede kulakliklar. Daha once pahali bir kulaklik kullanmadim
Geri