Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

beyler 1 haftadan fazladır kullanıyorum bu dpi değiştirme olayını ara ara yapıyor bilginiz olsun kısa süre içerisinde kendi kendine düzeliyor ama fps oyunları oynayan kesim için çok iyi olmaz bu durum bilginiz olsun ben fps oyunları oynamadığım için iade edip etmeme konusunda çok emin değilim
  2. S

hocam şöyle söyleyim o zaman büyük mouse kullanmayı seviyorsan eğer Fp olarak daha iyisini bulamazsın ürünü gözü kapalı al en fazla beğenmezse iade edersin
  3. S

Yeni aldığım için henüz çok fazla kullanamadım. Ancak şimdiye kadar pek çok farklı türde mouse denemiş biri olarak, ergonomik mouseların oyun odaklı kullanım için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunlarda daha çok HyperX veya Glorious Model O2 Mini gibi küçük ve simetrik mouseları tercih...
  4. S

sağolun hocam size de hayırlı olsun
  5. S

Arkadaşlar buradan sipariş verip mağazadan gidip aldım ilk izlenim olarak aşırı pratik bir mouse tamamen kontrol sizde hissettiriyor elimde aula sc900 pro var onunla kıyasladığım zaman sc900 pro bu ürünün yanında benim için çok hantal kalıyor aralarında sadece 2 gr var ama hyperx uçuyor gibi...
  6. S

Hocam aula SC900 pro var bende dedim hem hyperx hem de fiyatı uygun olmazsa bunu alıp onu iade ederim diye de sizin denilenlere göre hyperx çok ta mantıklı bir seçim olmaz gibi
  7. S

Beyler sipariş ettim ama dediklerinize göre çok sıkıntılı bir mouse iptal mi etsem bilemedim şimdi
  8. S

Glorious Model I 2 - 2149 TL -

Hem model d hem model o- wireless kullanmış biri olarak gerçekten kaliteli ve kullanımı zevkli glorious un
  9. S

Ağır diye bir mouse a çöp demek mantıksız hocam çok sayıda hafif mouse kullanmış biri olarak en hoşuma giden mouse 139 Gr Logitech g502 oldu yani herkes hafif mouse tercih etmek zorunda değil
  10. S

Son bir yılın en düşük fiyatı almayı düşünen varsa güzel fırsat https://app.hb.biz/ktgzzROFZlXV
  11. S

🔥İndirim Next 55" Miniled TV 23.000₺

Rahatsız ediyor mu hocam ben bir ara Philips mini LED almıştım adamlar hareket edince arkasından görüntü geliyordu bahsettiğiniz şey o mu
  12. S

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Steam bakiye alabiliyor muyuz yoksa oyun mu almak lazım
  13. S

Katsuta 12.000 Dpi Kablosuz Mouse 549.90 Beyaz Renk

Hocam bende claws' ın kablosuz mouse'u vardı onda da aynı şekilde kasılma oluyordu o sorun genelde uzatma kablo ile dongle yi mouse a yakın tutunca düzeliyor ama içinize sinmedi ise iade etmek daha mantıklı
  14. S

❌İndirim Bitti! Corsair Frame 4000d 4035tl

Konusu açıldı hocam
  15. S

❌İndirim Bitti! Indirimde Redragon Ucal K673 Pro Alınır mı ?

Bu modeli bilmiyorum ama markayı genel olarak önermiyorum hocam kalite olarak daha önce kullandığım redragon ürünleri pek tatmin edici değildi
  16. S

🔥İndirim Hawk Gaming Hk220 & Hawk Gaming Hm220 1.499,00₺

Mouse parasına ikisi bir arada fiyatı iyi
  17. S

❌İndirim Bitti! Clear Men 3x600 Ml Cool Sport Menthol Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 359 TL

Yeni kullanıcı kuponu ile o fiyata düşüyor sanırım
Geri