Arama sonuçları: *

• Users: BroS7
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ YouTube 60 FPS videolarda takılma yok ama 30 FPS videolarda fare takılıyor.

Sorun düzeldi. Monitör geldikten sonra display kablosu ile bağladım ve sorun çözüldü.
  2. B

Çözüldü✓ YouTube 60 FPS videolarda takılma yok ama 30 FPS videolarda fare takılıyor.

Şuan monitör yok TV ile kullanıyorum. 1750007883 Şuan monitör yok TV ile kullanıyorum
  3. B

Bilgisayarı yeni topladım. İ5 13400f + rtx 5060 + 32 GB ram + 750w PSU Youtbeden video izlerken (1080, 2K, 4k)60 FPS videolarda mousede takılma yok ama 30 FPS videolarda mouse takılıyor. Chrome donanım hızlandırmayı kapattım farklı tarayıcılarda denedim ama düzelmedi.
  4. B

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Sonrası PCI Express Sorunu

Bios güncellemesi yaptıktan sonra düzeldi. Konuyu başka bir arkadaştan okudum. Teşekkürler.
  5. B

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Sonrası PCI Express Sorunu

Bilgisayar topladım. İ5 13400F + RTX5060 + 32GB RAM + 240mm sıvı soğutma B660 DS3H Ax anakart her şey çalışıyor fakat PCI express 4.0 olan yere taktığım zaman bilgisayar kendi kendine reset atıyor donmalar oluyor sıvı soğutmadan sesler geliyor olay günlüğüne baktığım zaman PCI express hatası...
Geri