Arama sonuçları: *

• Users: İskenderMan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. İskenderMan

Metro Exodus vs Fallout 76

Metro Exodus mu yoksa Fallout 76 mı hangi oyun daha iyidir? Benim aradığım oyun türü loot ve öldürme ateş etme ve açık dünya hangisi buna daha çok uyuyor veya hangisi bu türde?
  2. İskenderMan

İnternet kopma sorunu.

biraz korkuyorum güncellemeye 1755379724 siz yardımcı olabilir misiniz güncelleme için
  3. İskenderMan

İnternet kopma sorunu.

sorun biosda olabilir mi?
  4. İskenderMan

İnternet kopma sorunu.

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-x870-plus-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8000-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-75287/ bu anakartı kullanıyorum bazen 5 dakikada bir bazen 4 saniyede bir internet gidiyor gelmesi 8 saniye felan sürüyor her şeyi denedim olmuyor kablosuz internet...
  5. İskenderMan

ASUS TUF x870 sistemde internet gidip geliyor

evet wifi ama ben zaten windows 11 kullanıyorum
  6. İskenderMan

ASUS TUF x870 sistemde internet gidip geliyor

1 ay önce aldığım bilgisayarda internet 4 dakikada bir veya bazen 2 saniyede bir kopuyor internetim görünüyor ama bağlanamıyorum ilk bağlandığında ise bağlı internet yok diyor bu aldığımdan beri böyle devam ediyor. Driver güncel. BIOS büyük ihtimalle güncel aldığım hafta güncellemiştim şu anda...
  7. İskenderMan

Wifi kopma sorunu yardım lazım acil.

Arkadaşınız çözebildi mi
  8. İskenderMan

Kablosuz internet
  9. İskenderMan

1 ay önce aldığım bilgisayarda aldığımdan beri her 4 veya 5 dakikada felan internet gidip geliyor gelmesi 10 saniye felan sürüyor bu online oyunlarda oyundan düşmeme felan sebep oluyor herşeyi denedim driverları güncelledim eski sürümleri denedim hiçbir türlü olmuyor bilgisayar kasa laptop değil...
  10. İskenderMan

Bilgisayarda internet gidip geliyor. Yardım edin lütfen

kablosuz anakart kablosuz wifi destekliyor 1754515627 3 dakika veya 4 dakika gibi aralıklarla gidiyor çok sık yani birde evde sadece bilgisayarda gidiyor
  11. İskenderMan

Bilgisayarda internet gitme sorunu.

Kablosuz İnternet
  12. İskenderMan

Bilgisayarda internet gitme sorunu.

1 ay önce ince hesaptan bir hazır sistem aldım ama 15 dk gibi kısa süreli aralıklarla internet evde sadece bilgisayarda gidip geliyor gelmesi 4 saniye felan sürüyor bu oyunlarda oyundan düşmeme neden oluyor. Bunun nedeni nedir türk telekom kullanıyorum. Anakartım asus tuf gaming x870...
  13. İskenderMan

Bilgisayarda internet gidip geliyor. Yardım edin lütfen

1 ay önce ince hesaptan bir hazır sistem aldım ama 15 dk gibi kısa süreli aralıklarla internet evde sadece bilgisayarda gidip geliyor gelmesi 4 saniye felan sürüyor bu oyunlarda oyundan düşmeme neden oluyor. Bunun nedeni nedir türk telekom kullanıyorum. Anakartım asus tuf gaming x870
  14. İskenderMan

SSD önerisi Bekliyorum.

Şuanda yeni aldığım sistemde 1 tb ssd var yetmiyor daha fazla yenisini almak istiyorum.Bütçe belli değil atacağınız ssd ye göre değişir ama 6000 i geçmesin...
  15. İskenderMan

Asus marka monitörde ghosting sorunu

2 ay önce bir monitör aldım https://www.vatanbilgisayar.com/asu...z-full-hd-freesync-g-sync-gaming-monitor.html Monitördeki sıkıntı FSR açınca ghosting oluyor, kapatınca olmuyor. Sistemim şu şekilde 7 7800x3D 9070XT ASUS TUF 870X anakart. Nedeni nedir? adını tam hatırlayamadım yanlış olabilir...
  16. İskenderMan

Şuanda yurt dışındayken monitör almak istiyorum ucuz diye.

9070xt yeter mi 4k ya
  17. İskenderMan

Tax free ile biraz daha ucuza geliyor
  18. İskenderMan

Başlıktaki gibi monitör alacağım. Sistemimde: 9070xt 7 7800x3d var Şuanki monitörüm 380 hz 1080p 24 inç Artık ekran küçük ve görüntü iyi gelmemeye başladı sizce kaç inç kaç hz ve 2k mı 4k almalıyım Bütçe : 16.000 felan en fazla 20.000 civarına çıkabilirim o da belki ama mesela 23.000 şöyle bir...
  19. İskenderMan

A Way Out u PlayStation 5 kolu ile PC de oynamak.

hocam ds4windows un indirme linkini atar mısınız? 1751909453 hocam acil lazım da atabilir misiniz?
  20. İskenderMan

A Way Out u PlayStation 5 kolu ile PC de oynamak.

x butonu çalışmıyor ds4windows nedir büyük ekran modu ne bilmiyorum ama kol bağlanıyor hatta steamde felan kullanabiliyorum.
Geri