Arama sonuçları: *

• Users: firebomb_1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

İstediğim okula gidebilirmiyim?

işi mesafe belirliyor zaten mesela sen a ilçesindesin istediğin obp ile alan okul c ilçesinde senin adresini c ilçesinde olan bir adresine taşıman lazım benim arkadaşım öyle girdi
  2. F

Evde yalnız kalmaktan korkuyorum

o herkes de oluyor bence ben evde tek kalınca içeriden tıkırtı gibi garip sesler geliyor ama pek takmıyorum hep yapıyorlar
  3. F

Kayseride Sınava Geç Kalan Öğrenci Dellendi

nasıl geç kalıyorlar hala anlamış değilim tek üzüldüğüm şey anne ve babasının üzüntüsü harbi üzüldüm kadına 1750510592 zorla izni olmadan çekiyorsa suç aynı şeyi bana yapsalar parçalarım o kameraları
  4. F

İsim değiştirme davası

hocam ben çocukluğumdan beri ismimden nefret ediyorum biri ismimi soruğunda çok utanarak söylüyorum yıllardır ailemi ikna etmeye çalışıyorum hep söylüyorum sonunda kabul ettiler bende değişirmek isiyorum
  5. F

İsim değiştirme davası

adım Ebubekir ve ismimi Bekir olarak kısaltmak istiyorum avukatla görüştüm ismini max Bekir yaparsın dedi daha büyük bir değişikliği kabul etmeyebilirler dedi o yüzden ismimi Bekir olarak kısaltmak istiyorum Ebubekir den güzeldir bence sizce iyi bir fikir mi ?
  6. F

Odam için hangi halıyı önerirsiniz

duvar paneli hakkında bilgim yok tek söyleyebileceğim şey klavyeyi değiştirmen olur bu devirde kablolu bir şey kullanılmaz bence
  7. F

FABRİKA- Günlük ne kadar almalıyım/Çelik Kapı Paketlemede görevliyim

babanın yeri ise babanın insafına kalmış bir şey yaptığın işte kolaysa haftalık 1000-1400 verir bence
  8. F

benim altımda annemin zoru ile halı serili sandalye çok zor hareket ediyor ben olsam sermezdim ilerde kendi evim olursa hiç halı kullanmam daha kolay temizlenir hem
  9. F

Poco telefonum bozuldu içindekileri nasıl kurtarırım ?

google fotoğrafların yedeklemesi açık mı ? açık değilse kurtarman zor gibi telefon tağmircisi ile görüş net bir cevap için
  10. F

halı olursa koltuk rahat hareket edemez halıya takılır ben olsam halı almazdım
  11. F

Forum nasıl indirilir

telefondan chrome üzerinden forumu aç sol üstteki üç noktaya tıkla kısa yol oluştur gibi bir seçenek çıkacak ona tıkla
  12. F

2025'te iPhone 13 mü, iPhone 12 mi Alınmalı?

13 2029 a kadar güncelleme alacak diye biliyorum 13 al bence
Geri