Arama sonuçları: *

• Users: hazardd10
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

İnceleme HyperX Pulsefire Haste 2 Core İncelemesi ( MediaMarkt İndirim Kuponu )

Olabilir. 1600dpi 1000hertz suan masaüstünde iyi oyunlarda oyun içi ayarlıyorum ben daha kullanışlı oluyor 1751026438 https://www.epey.com/klavye-mouse/delux-m800-pro-m800pro3395.html rakip olarak şu mouse var şuanda buna bi aklımı çelmedi de değil yurtdışı işiyle uğraşmak istemediğimden bunu...
  2. H

evet kapatıyor sizin dediğiniz 1 2 saniye geç gelmesi şuan daha başıma gelmedi ben usb yi kasanın ön portuna taktım belki mousea yakın diyedir bilmiyorum ama manuel off a ayarlamak pil ömrünü daha uzatır gibi şuan tek farkettiğim aşırı bi hızlanması var bazen alışamadım daha :D everest...
  3. H

indirdim hocam başta fail verdi de kendi sitesinden indirince halloldu dpi ayarı var çok sade bi uygulama bakalım 2 3 günlük oyun testi yapınca anlaşılır nasıl bir şey olduğu ben mouselarda sensörden çok ele oturmasından yanayım sensör bi şekilde orta seviye sensörler çoğu oyuncuyu götürür zaten
  4. H

aynen hocam deniyorum görüşlerimi paylaşcam burda bende
  5. H

benim bugün geldi ergonomisine alışırsam sıkıntı yok gibi malzeme kalitesi düşük gibi performansı idare eder dediğim gibi boyutlarına alışırsam kamyon gibi bi mousedan geçtim okey gibi kablosuz olması en büyük avantajı diyebilirim bende o 2 saniyelik takılma olmuyor bu arada hocam ışığı sönüyor...
  6. H

hocam ben indirdimde 1500de kaldı puan kupon falan vermedi sanırım pil sorunu dedigim haftada bir değiştirmek durumunda kalcaz heralde bunun pillerini ondan bahsetmiştim 1 2 saniyelik uyku cok onemli degil kaç dakika içinde uyku moduna alıyor ama ?
  7. H

güzel hocam bugün vercem siparişi pil sorununu nasıl çözmeyi planladın peki onlarıda aradan çıkartmak lazım sanki
  8. H

kardeşim bende bunu almayı düşünüyorum oyun oynarken veya herhangi bi gezintide takılma vs kablolu mouselardan farkını hissetinmi ilk defa kablosuz alcam o yüzden merak ediyorum ergonomisi güzel duruyor
Geri