Arama sonuçları: *

1. A

Şu tarz bi kasa varmıdır hiç satışta olan

kral kabloları falan yanlış bağların ben olmaz o iş
  2. A

AC unity çökme hatası

Hocam cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın sorunu hallettim Türkçe yama kaldırmadan bu sorunu yaşayacak olan varsa diye yazıyorum bundan sonrasını teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için. Oyunda suikasti gerceklestirirken gizli bir şekilde gerçekleştirin nasıl yani; eğer benimle aynı...
  3. A

AC unity çökme hatası

Yamayı kaldırdım suikastı tekrar yapıp yazacağım
  4. A

AC unity çökme hatası

Hayır buradaki en son hatalar Google ile alakalı daha çok oyuna kurduğum tr yamadan olabilirmi acaba?
  5. A

AC unity çökme hatası

Yönetim olaylarına bastım bir sürü uyarı ve 1-2 tane de hata var
  6. A

AC unity çökme hatası

Nasıl bakacağım?
  7. A

AC unity çökme hatası

İyi günler, AC Unity adlı oyunu oynarken ana görev icabı suikast yapmam lazım ancak ben suikastı yaptıktan sonra bir süre sinematik giriyor ve sinematik sonrasında oyun çöküyor. PC donuyor PC'yi güç tuşu ile kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Başka insanlarda yaşamış ancak ya korsan ise çözümü var...
  8. A

Ünide kasalı pc kullanmak

anladım saolun
  9. A

seri olarak 3000 serisi yeter diyorsunuz yani
  10. A

peki mühendislik için illa böyle rtx 4050 5090 falan mı lazım yoksa 3050 iş görür mü
  11. A

peki bu sistemin ederi nedir hocam 2. elden ürün gerçekten temiz diyebilirim termal macunları değişmedi henüz ama
  12. A

pc telefon gibi ürünler alan yerler 10K fiyat verdi oraların daha az verdiğini düşünürsek bence daha fazlasına satılabilir
  13. A

satsam ne kadar eder hocam peki 1767025670 saolun hocam
  14. A

arkadaşlar seneye üniversiteye gideceğim şu an elimde gtx1660s i510400f li bi sistem var kasam monitörüm falan her şeyim tam takır gidiyor şimdilik. seneye üni gittiğim zaman kasalı pc sorun yaratırmı bi arkadaş kasanın içini boşaltırlar dedi bu ne kadar doğrudur ODTÜ de okumayı düşünüyorum...
  15. A

Razer Cobra Kod 43 hatası acil çözüm

arkadaşlar olay basit razer cobrada kod 43 hatası alıyorum çoğu yolu denedim olmuyor bir türlü diğer pc lerdede çalışmıyor
Geri