Arama sonuçları: *

• Users: schumi5
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Yardım İNTEL VS AMD HANGİSİ DAHA MAKUL?

valla aklimda 7500f var 9070xt veya 60xt almayi dusunuyorum
  2. S

7500f'den daha mi f/p?
  3. S

ben burdan bakmistim hocam
  4. S

İntel'in ULTRA 5 225F islemcisiyle R5 7500F arasinda kalsaydiniz hangisini secerdiniz? Gordugum kadariyla cs disinda diger cogu oyunda intel %15-20 civarinda daha fazla fps veriyor. Fiyatlari linkleriyle beraber asagiya birakiyorum. İntel...
  5. S

Öneri İNDİRİMLİ MONİTÖR 12.000TL

Hakkinda bayagi olumsuz-olumlu yorum okudum iyice arastirmakta fayda var bilginize.
  6. S

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır Mı?

Yanlis yere attim linki kusura bakmayin silmeye calistim silemiyorum sanirim.
  7. S

2K Monitör Tavsiyeleri ve Deneyimler

https://forum.donanimarsivi.com/konu/indirimli-monitor-12-000tl.1221988/
  8. S

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır Mı?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/indirimli-monitor-12-000tl.1221988/
  9. S

9060XT VS RTX 5060Tİ Hangisi mantikli?

Senin attigin sistemin indirime girme durumu olur mu acaba? Onu alip daha sonrasinda anakart ve ssd guclendirilebilir sanki.
  10. S

Hazir sistemlere karsi acayip uyuzum ya parca parca alip parcalari taksitlendirmek daha mantikli gibi geliyor bana
  11. S

Valla yeteri kadar butceyi zorladim abi. Hem monitor alma gibi bir dusuncem de var epey zorlanacagim soyledigin senaryoda.
  12. S

Öneri İNDİRİMLİ MONİTÖR 12.000TL

Sicak firsatlara atmadigim icin boyle paylasiyorum belki atan olur. Bakinirken boyle bir monitor gordum uc gun once 14.5-15 civarindaydi sanirim suan 12bin lira Almak isteyenler once inceleme yapsinlar bence benim sahsi bir fikrim yok OC ile 320hz olabiliyor...
  13. S

Rtx 5070'mi yoksa rx 9070 xt'mi

hazir sistemlerden mi bahsediyorsun? Onlarin icinde kimi zaman anakart kimi zaman ram kotu oluyor ne oldugu belirsiz seyler yani. Ayrica 1tb ssd olmuyor ki bu devirde 1tb sart yani. O yuzden kendim toplasam daha mantikli.
  14. S

-- Asus RTX 5060 TI Dual OC Edition DUAL-- -- AMD Ryzen 5 7500F-- -- Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 -- (daha sonra 32'ye yukseltme ihtimalimden dolayi tek slot) -- Asus Prime B650M-K -- --Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu-- MSI MAG Forge 121A Airflow B75 ARGB Fanlı...
  15. S

Rtx 5070'mi yoksa rx 9070 xt'mi

53kya 9060 sistem mi toplamak mantikli 57k'ya 5060ti mi?
  16. S

15K Bütçeyle GPU ve CPU Yükseltme Tavsiyeleri

https://forum.donanimarsivi.com/konu/50k-pc-toplama-onerisi-verirseniz-sevinirim.1221214/ Onerilerinizi bekliyorumm
  17. S

50K Pc Toplama Önerisi Verirseniz Sevinirim?

Arkadaslar merhaba 50k butce ayiracagim pc toplamak icin. İndirimleri kovalayip beklemeli miyim? Bu indirimleri en kolay nasil takip edebilirim? Yardimci olmanizi bekliyorum onerilere acigim. Burdan haberlesirsek sevinirim teskkurler iyi forumlar.
  18. S

Ubisoft hesabım çalındı

Ubisoft hesabım çalındı ve e-mail, şifre vs değiştirildi. Bütün kanıtları, faturaları, oyun içi sahip olduğum şeyleri ekran görüntüleriyle beraber ubisofta iletmeme rağmen '' siz olduğunuzu kanıtlayamadık'' diye ''bot'' mesaj atıyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Hesabımda Ac serileri, nfs, the...
  19. S

Ubisoft+ Hakkında bilgisi olan var mı?

Ubisoft hesabım çalındı ve e-mail, şifre vs değiştirildi. Bütün kanıtları, faturaları, oyun içi sahip olduğum şeyleri ekran görüntüleriyle beraber ubisofta iletmeme rağmen '' siz olduğunuzu kanıtlayamadık'' diye ''bot'' mesaj atıyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Hesabımda Ac serileri, nfs, the...
  20. S

Ubisoft connect internet bağlantısında problem var hatası

Geri