Arama sonuçları: *

• Users: deiinzz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

hocam o arkadaş varya off of
  2. D

ben de o konudaydım ya :) hatta yazdım bence sen haklısın diye, o arkadaş da sinirlendi
  3. D

valla hocam, sen yardımcı olmaya çalışıyordun o atarlanıyordu
  4. D

aldı t300 1-2 ay geçti şimdi satışa koymuş
  5. D

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

kablolu ile aynı fiyata mı aldın onu canım kardeşim.
  6. D

simgot ew200 alırdım ben, ama mikrofonu yok kablosu da kısa.
  7. D

kablosuz mu kablolu mu istiyordun, bu arada şahsen kulakiçi öneririm. daha ucuz ve fp oluyorlar
  8. D

kulak üstü mü kulakiçi mi kullanım amacı ne bütçe ne ne istediğini belirt öyle önerelim hocam
  9. D

dediğim gibi bilemiyorum artık yanlış mı ölçtüler ne yaptılar bilgim yok, fakat attığım grafiğe göre yorum yaptım. senin ilk attığına göre fena değil dinlenebilir. ve bana göre oyuncu kulaklıklarıyla müzik hala daha dinlenmez, 10 yıl geçse de dinlenmez. bana göre diyorum, normal bir kullanıcı...
  10. D

Xbox mı daha uygun PlayStation mı?

playstation al, zamlanmadan 1 yıllık plus al. keyfine bak sonra, gamepass aşırı pahalı.
  11. D

hocam hatırlıyor musun, başka forumda konu açan bir eleman vardı. zorla inat edip t300 rs gt alcam diyordu, seni de sinirlendirmişti hatta.
  12. D

hocam ben bu siteden bakıp yorum yapmamıştım, hangisi doğru orasını bilemem. fakat ben soundguydan bakmıştım, oradaki grafiği de bırakıyorum aşağıya. senin attığına göre fena değil dinlenir, fakat benim attığımı görünce bana hak vereceksiniz.
  13. D

hocam niye emoji attın tek emoji atmayın yazın
  14. D

şunu anlamamız gerekiyor hocam, bu kulaklıkta net bir ses yok temiz bir ses yok. basslar ile boğulmuş boğuk bir ses var, enstrümanları müziği arka plana atan hatta bazen duyamayacağın hale gelebilir. hepimizin eskiden yıllarca kullandığı saçma basslı oyuncu kulaklıklarından bir farkının olduğunu...
  15. D

doğru gerçekten fason bu 1769219129 kulaklıktan anlayan birisi bu grafiği gördükten sonra asla önermez. öneren arkadaşlar da bakıp bir şey anlasa onlar da önermez. buram buram oyuncu kulaklığı bu 😂
  16. D

tek klavyem olduğunu düşünmen gülünç :D iyisini de kullandım kötüsünü de, allaha şükür alabiliyorum istiyorsam. senin deneyimsizliğin ile konusman çok 😂 kulaklık konusuna hic girmiyorum zaten, gram bilgi sahibi olmadığın için laf anlatamazsın doğal olarak. 1769218449 eyvallah sağol
  17. D

ne alaka la, aksine ben o logolu diye 2 kat satanlara haterlık yapıyorum. hiç alışverişim bile yok onlardan. bu ürün de onlardan ucuz diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. senin hayatında duymadığın markalardan alışveriş yapmışımdır ben, o kadar umurumda değil marka. sen bide gelmiş bunu benim gibi...
  18. D

@ahmttunc noldu la yazamıyon mu emoji atıyon ahhahahaha
  19. D

tamam işte öyle enayiler var ben de ondan bahsediyorum ya, ben de sırf kablosuz diye bir kulaklığa 3.5k versem ben de överim. kulaklık dediğin ses almak için olan bir ekipman, sen sese para vermeyip kablosuz olmasına veriyorsan bu enayiliktir açık açık. çok paran vardır gidersin 7-8kya alırsın...
  20. D

ben ürüne veya markaya laf söylemiyorum, mchose zaten iyi marka. benim lafım direkt tüm kablosuz kulaklıklara, bu dediğim hepsinde geçerli çünkü. kablosuz yapacağız diye sürücüyü bok gibi yapıyorlar. ikisini de iyi yapsalar en az 6-7k olacak çünkü
Geri