Arama sonuçları: *

• Users: ismim yok
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ismim yok

Çözüldü✓ Laptop ve Masaüstü Sistem Takas Teklifi

Evet ekran güzel.
  2. ismim yok

Yardım Xbox Gamepad Sola Kayma Sorunu

Sitenin linkini atar mısın?
  3. ismim yok

Trendyol'dan aldım garantisi var. Ama belge duruyor mu bilmiyorum. https://www.trendyol.com/microsoft/xbox-kablosuz-9-nesil-controller-beyaz-turkiye-garantili-p-49650463?boutiqueId=61&merchantId=104683
  4. ismim yok

Nereden vereceğiz hangi siteden?
  5. ismim yok

Ben drift sorunlarının 2-3 yılda başladığını sanıyordum. Evde çözümü yokmu bunun?
  6. ismim yok

Çözüldü✓ Laptop ve Masaüstü Sistem Takas Teklifi

Laptop bana daha iyi gibi geldi ama yine de karar senin.
  7. ismim yok

İthalatçı Vs Bilkom Garantili Ps5?

Öderim dersen Bilkom al.
  8. ismim yok

Arkadaşlar Aralık ayının sonlarında Xbox 9.Nesil Gamepad aldım o günden beri PC de sorunsuz kullanıyordum ama bugün PC'den FC 26'ya girdim sol analog ben kaydırmasam bile sola kayıyor. Xbox Donatıları'ndan test ettim, güncelleme varmı diye baktım orada sorun yok. Yardım ederseniz sevinirim.
  9. ismim yok

Kablosuz Gaming Klavye

Kullanmadım dediğim gibi.
  10. ismim yok

Kablosuz Gaming Klavye

https://www.trendyol.com/logitech/g-g515-lightspeed-tkl-dusuk-profilli-kablosuz-lightsync-rgb-ingilizce-oyun-klavyesi-siyah-p-859590407?boutiqueId=61&merchantId=105369 Ben kullanmadım yalnızca öneri yaptım. Linç yemek istemiyorum.
  11. ismim yok

Dünya Kupası 2026'yı Kim Kazanacak?

😂
  12. ismim yok

Ekipman İçin İndirim Arıyorum

Arkadaşlar özellikle 2.monitör, yeni bir kulaklık (elimde çin malı P9 Plus var), akıllı saat ve donanım parçaları almayı düşünüyorum. En iyi indirimler hangi günlerde olur? (Karne indirimleri, babalar günü indirimleri gibi) Acelem yok, 2027'ye kadar zamanım var ama Temmuzda alacak kadar da...
  13. ismim yok

İndirim Fırsatı Arıyorum

Arkadaşlar özellikle 2.monitör, yeni bir kulaklık (elimde çin malı P9 Plus var), akıllı saat ve donanım parçaları almayı düşünüyorum. En iyi indirimler hangi günlerde olur? (Karne indirimleri, babalar günü indirimleri gibi) Acelem yok, 2027'ye kadar zamanım var ama Temmuzda alacak kadar da...
  14. ismim yok

Ben Ronaldo'nun futbolu bırakmadan önce Dünya Kupası'nı kaldırmasını isterim. Onun dışında yine Arjantin gibi duruyor fakat Fransa da olabilir.
  15. ismim yok

Yardım Gamepad Büyüteç Moduna Giriyor.

Arkadaşlar PC'ye FC 26 indirdim Xbox 9.Nesil Gamepad'i Bluetooth ile bağladım oyuna girdim boşuna analogları oynatırken büyüteç moduna girdi. O günden beri oynamıyorum hata düzelmiştir belki ama yine de yardımcı olur musunuz? Niyeyse oyuna girdiğim zaman Bluetooth kısmında cihazların ismi...
  16. ismim yok

Sizce 2026 Dünya Kupası'nı kim kazanır?
  17. ismim yok

Önerilerinize Açığım

Ram olarak bence 2x kit al ve sağlam bir marka seç.
  18. ismim yok

Öneri Ekran Kartı Arıyorum

Arkadaşlar merhaba setup yenileyeceğim de RTX 4090 satan güvenilir bir site varmı? O fiyatlara daha iyi ekran kartı alınabilir mi? Bu arada asla AMD değil Nvidia GPU kullanıyorum. Yardım ederseniz hatta imkanınız olursa link atarsanız mutlu olurum. İyi günler. 100
  19. ismim yok

DDR5 Sistem bir kere başlatınca açılıyor sonra bir daha açılmıyor

Yine de güncelleyin öyle deneyin.
Geri