Arama sonuçları: *

• Users: Sagoo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Ark Bağlantı Zaman aşımına uğradı

Steam hocam
  2. S

Ark Bağlantı Zaman aşımına uğradı

Arkadaşımla ark survival evolved oynamaya çalışıyoruz bazen girebiliyorum sunucuya ama çoğu zaman bağlantı zaman aşımına uğradı diye hata alıyorum ne yaparsam düzelmedi çözümü bilen varmı?
  3. S

Valorant Maça Bağlanamıyorum

Hocam yaklaşık 2 haftadır bu sorunu yaşıyordum DNS değiştim dediğim gibi hala aynıydı komple internet sağlayıcımı değiştirdim çözüldü gibi 👍🏻
  4. S

hocam sistemle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum internetle veya oyunla alakalı bir durum gibi duruyor dns değiştirdim 1 2 maçtır olmuyor konuyu açık bırakıyorum başka önerisi olan olursa diye
  5. S

Hocam Valorantta maça girdiğim zaman ajan seçim kısmında sıkıntı yok fakat maça gireceği zaman yükleme ekranında donup kalıyor diğer herkesi alıyor fakat ben hiçbirşekilde bağlanamıyorum çözüm için forumlara vs baktım fakat herhangi bir şey bulamadım çözümünü bilen varmı ?
  6. S

Ark survival ana menüde donuyor nolur yardım edin çıldırcam

Hocam sistemim pek iyi değil Rx550 i5 3470 16 GB ram yaklaşık 10 yıllık ama dediğim gibi biz ark ta bekledik arkadaşımın ve benimki düzeldi ve oynayabildik tahminim genel bir sıkıntı bir kaç forumda daha gördüm onlarda beklemeyi öneriyor
  7. S

Hocam biraz(bi 5 7 dakika arası) bekleyince düzeldi hâla arada oluyor ama bekleyince düzeliyor ana menüde aldığım FPS felanda yükseldi sanırım beklemek tek çözümü 👍🏻
  8. S

hocam selamlar aynı sorunu arkadaşımla bende yaşıyorum çözüm bulabildinizmi ?
  9. S

Çözüldü✓ 60k Civarı 5070 toplama bilgisayar

Hocam sistem cidden güzel teşekkür ederim ❤️
  10. S

Çözüldü✓ 60k Civarı 5070 toplama bilgisayar

60k Civarında bir bütçem var hazır sistemleri biraz araştırdım fakat pek emin olamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
  11. S

Çözüldü✓ Akvaryum Kasa Soğutma

5 6 diyeyim
  12. S

Önerebileceğiniz model varmı
  13. S

Akvaryum kasa almayı düşünüyorum fakat çevremdeki çoğu kişi soğutamazssın gibi şeyler söylüyor kaliteli fan ile vs soğutabilirmiyim Adana gibi biryerde sıcaklık konusunda sıkıntı yaşarmıyım
Geri