Arama sonuçları: *

1. J

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Linsoul siparişleri sorunsuz gelirse sonraki indirimde ben linsouldan alıcam. Vergiye bağlı olarak daha da uyguna gelebilir. Hifigo kargo ücreti olmasa orada da güzel iemler var. Bu arada sizinki hangi model iem?
  2. J

hocam onda kargoyu da katıp hesaplamışlar herhalde. Gamesir kollara 250-300 tl vergi çıktı. Bunlar da 12-13 dolar gösteriyorlar beyannamede yoksa direkt geçememesi lazım neredeyse sattıkları her şey 30 euro üstünde.
  3. J

Geçenlere hayırlı olsun. Bundan sonra shenzhenden alım yapılmaz gibi 20$ tax prepaid gelmiş. Zaten düşük gösteriyorlar, 5-6$ vergi çıkıyorsa gerisini cebe mi atacaklar ne yapacaklarsa.
  4. J

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Bu kargolar yanwenle geldi değil mi?
  5. J

Logitech kulaklık gelmiş garantiden ups ile 1753097017 Arkadaşlar bu arada linsouldan alışveriş yapan var mı? Shenzhen yerine oradan yeni dac alıcam ama vergi çok mu olur
  6. J

Klavye konusundaki arkadaştan gümrük işi için ücret istemişler. Bu shenzhendeki express olan dhl,fedex,ups de isterse sıkıntı. Hifigoda kargo linsoulda çok vergi var diye oralardan almamıştım.
  7. J

Linsoul Alışveriş Hakkında

Linsouldan alışveriş yapan var mı? Süreç nasıldı? Teslimatla ilgili bir problem oldu mu? Sorunsuz geliyorsa alışveriş yapmayı düşünüyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
  8. J

Aliexpress 32 dolar ürün gümrükten geçer mi?

Aliexpressten kz am16 model kulaklık almayı düşünüyorum. Fiyatı 32.79 usd. Aliexpress gönderiyor, ücretsiz sevkiyat yazıyor. Fakat fiyat 27 euronun üstünde, bu ürün gümrükte takılır mı?
  9. J

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Kapıda ödeme olacaksa takip sayfasında ödenmesi gereken tutar gözüküyor. Aliexpressten vergi dahil olarak alımdan önce kapıda nakit ödeniyordu ama 2019 sonrası hiç denk gelmedi. Uçak kalkışını önceden bilmek zor.
  10. J

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Wwe ile gelenlerin vergisi wwe tarafından mı ödeniyor? Nasıl vergisiz teslim ediliyor?
Geri