Arama sonuçları: *

• Users: Yhwach.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Yhwach.

68k ya bu pc Alınır mı?

doğrudur. peki bir sistem atsam yorumlarmisinjz acep
  2. Yhwach.

Bu sistem alınır mı bu fiyata?

1080p iyidir ya R7 240dan upgradelicem ztn
  3. Yhwach.

68k ya bu pc Alınır mı?

itopyadan niye alinmaz
  4. Yhwach.

almayacağım onu hocam teşekkürler
  5. Yhwach.

Sizce aradaki farka değer mi? çekeceğiniz kıc ağrısı değer mi?
  6. Yhwach.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g25f2-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1059285181.html bu nasıl
  7. Yhwach.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g25f2-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1059285181.html bu nasıl?
  8. Yhwach.

100tl fark sıkıntı olacağını sanmıyorum. monitorde pivot varmı yada sağa sola yukarı aşağı hareket ettirme? 1752440861 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g25f2-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1059285181.html bunu mu alayım peki hocam
  9. Yhwach.

kullandınız mı
  10. Yhwach.

Peki eğitim indirimi olmazsa 6-6.5K bandında ne önerirsiniz? Samsung Odyssey Modellerinde ghosting var diyorlar entry levellerde
  11. Yhwach.

benim korkum alacağım sistemin 2K açıp açmaması. acarmi? 1752440592 neyi hocam? açık olursanız sevinirim.
  12. Yhwach.

Kusura bakmayın hocam sıcaktan dolayı hiçbir şeye giremedim bakamadım akşam serinliğinde giriyorum. 1752440551 Ne gibi mesela hocam aydınlatırsanız sevinirim.
  13. Yhwach.

Felaket ghosting var diyorlar ayrıca benim alacağım ile fark nedir ki aralarindaki fark ne ekstra.
  14. Yhwach.

Hocam dediğim gibi kötü bilgisayardan dolayı bu konularda cahil kalmıştım. Kesin olarak Asetto Corsa / BeamNG / FORZA 5 oynayacağım umarım. Hikayeli olaraksa kutuphanemde adam akıllı oyun yok. full GTA v girerim ayrıca yeni PC için daha iyi oyunlarda alırım. FPS oyunlarında her zaman kötü...
  15. Yhwach.

Aşırı derecede fark varmı hocam? çünkü ben sadece gpu yada CPU yerine bütün sistemin overall parça kalite ve uyumluluğunu önemsiyorum, hatalıysam lütfen bildirin beni. 1752433710 Dediğiniz gibi gaming gecesini beklerim bende. Monitör olarak çok ne için kullanacağımı bilmiyorum çünkü R7 240 - i3...
  16. Yhwach.

40.000₺ Sistem Önerisi. (MONİTÖR DAHİL)

Genellikle oyun oynayacağım bu sisteme 2K monitör dahilinde zor bulacağımı düşünüyorum. DDR5 AMD olursa sevinirim.
  17. Yhwach.

40-45K MONITÖR DAHIL DDR5 SISTEM ONERISI ACIILLL

kötü mü hocam sistem 1752300706 hocam toplamda dediğiniz 40k tuttu
  18. Yhwach.

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Total 50k yapıyor hocam
  19. Yhwach.

40-45K MONITÖR DAHIL DDR5 SISTEM ONERISI ACIILLL

bu var aklımda ama çöp bir seçenek gibi hissediyorum.
Geri