Arama sonuçları: *

• Users: hosen312
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Faceit antichat güvenli olmayan url tespit edildi sorunu

İnternette secure boot etkinleştirin demişler yaptım ama bir şey değişmedi yardım edin
  2. H

Cs2 de seçkin aldım ama oyun modu kilitli diyor

Dediğim gibi kilitli her maç attığımda sadece %1 yükseliyor kolay bir yolu varmı ?
  3. H

HyperX Cloud III almayı düşünüyorum yardım

kendi driver üzerinden ayar yapınca müzik konusunda fena bir hale gelmiyor anladığım kadırıyla
  4. H

hocam steelseries arctis nova 5 den bahsediyorsak 5k civarında bana 3k lazım nova 1 nasıldır peki hocam
  5. H

bütcem 3000 3200 filan hocam varsa bildiğin güzel kulaklık onerebilirsin 1752271630 ya hocam birisi diyor sadece oyun için alınır birisi diyor müzik de dinleyebilirsiniz sıkıntı olmaz kafam karıştı iyice ben sadece oyun oynayacak değilim sonuçta
  6. H

[H3 id='HyperX+Cloud+III+oyun+asndan+evet+gerekten+iyi+bir+kulaklk+olduunu+sylyorlar+ama+sadece+oyun+oynayan+birisi+deilim+bu+kulaklkle+mzik+de+dinlesem+beni+tatmin+eder+mi+basslar+gzel+hissettirir+mi+']HyperX Cloud III oyun açısından evet gerçekten iyi bir kulaklık olduğunu söylüyorlar ama...
  7. H

Max 3000Tl kulaklık önerisi

hocam atk mercury bulamadım internette sana zahmet bahsettiğin kulaklık linkini atabilir misin
  8. H

Max 3000Tl kulaklık önerisi

Hem fps oyun oynamak için hemde müzik dinlemek için kulaklık önerir misiniz
Geri