Arama sonuçları: *

• Users: schwessa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. schwessa

Bilgisayarımda Ani FPS Düşüşleri ve Yavaşlık Sorunu

crackli herhangi bir şey kullanmıyorum sadece CPU-Z virüsünden kısa süre içinde şüpheleniyordum ondada çok şükür bir şey yokmuş sanırsam anormal bir sorun var bende çözemedim 1776195759 700 fps kısmı pek sıkıntı değil hocam ama fps sabitlediğimde de örneğin 400 de kaldığında bu sefer 200 bandına...
  2. schwessa

CPU-Z virüs hakkında

Bilgisayarı sadece ben kullanmıyorum hocam önemli dosyalar,fotoğraflar vs var ve bunları maalesef yedekleyebileceğim bir yer yok tam format atmadan da olmuyormuş sanırım
  3. schwessa

CPU-Z virüs hakkında

Böyle saçma sapan olaylar olmadık zamanda bizi bulur sanırım acayip kıllandım bende hocam maalesef formatta atamıyorum şuan ne yapacağımı şaştım
  4. schwessa

CPU-Z virüs hakkında

şu videoyu ve buna benzer bir kaç haberi gördüm maks 1 hafta önce indirmiştim ayın 5 i gibi felan olması lazım 2.19 sürümüydü sonra da silmiştim fakat içime bir kurt düştü virüs bulaştıysa bile şimdi ne yapmam gerekiyor avast premium bir şey bulamadı exe dosyasını virüs totale attım bir şey...
  5. schwessa

Öncelikle teşekkür ederim ama dediğiniz tüm ayarlar bende önceden zaten yapılıymış, cs nin dışında örneğin gta online da bazen map yüklenmiyor ve yine yüksek fps droplar giriyor, keza valorantta da örneğin 700 fps alırken 420 lere felan düştüğü oluyor hemen hemen her oyunda artık fps...
  6. schwessa

Hocam dediğiniz gibi yaptım şuanlık sadece cs2 ye bakabildim ilk başta çok akıcıydı tam düzeldi diyordum yine ufak takılmalar yaşamaya başladım ve örneğin 400 fps alırken 320 ve 240 lara düşmeye akıcılığını da kaybetmeye başladı başka bir fikriniz var mı acaba
  7. schwessa

Sistemi toplayalı 8 ay felan anca oldu ilk aldığım zamanlar haliyle herhangi bir sıkıntısı zaten yoktu fakat son zamanlarda oyunlarda yüksek oranda fps dropları yaşamaya başladım ayrıca hiç bir oyun istediğim gibi çalışmıyor örneğin fps yüksekse akıcı olmuyorlar 2-3 ayarı değiştirince...
  8. schwessa

Ryzen 5 7500F ve RTX 5060 sistem nasıl?

Çok çok teşekkür ederim hocam size daha iyileri nasip olsun, Allah sizin verirse emektar 1050 den kurtulacağım sonunda :D Anakart olarak öneriniz varsa açığım fakat bende rami ve anakartı hazır uygun bulmuşken şimdiden almayı düşündüm, hemen olmasa da ileride ekran kartını upgrade edebilirim.
  9. schwessa

Ryzen 5 7500F ve RTX 5060 sistem nasıl?

Yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum ve aklımda birkaç parça var şahsen uyumlu olduklarını düşünüyorum ama daha iyi alternatifleri varsa önerilere açığım. İşlemci: AMD Ryzen 7500F. Anakart: ASUS Prime B850-Plus Wi-Fi (B650 sistem için yeterli olacaktı sanırım ama uygun fiyata bulduğum...
Geri