Arama sonuçları: *

• Users: Thanatos_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım Msı Anakartım argb fanlarımı görmüyor

Herkeze merhaba kasamdaki fanlar kontrolcülü ve kontrolcüden mb sync kablosu cıkıyor bu kabloyu 5v 3pin portu olan msı h510m pro anakartıma taktım ama msı mystch lights fanlarım gormuyor ve renk degismiyor bilgisayar acılırken fanların ısıgı kapalı sekilde acılıyor herseyi denedim led driverlerı...
  2. T

3pin 5v rgb port destekli anakart

Herkeze merhaba bilgisayarıma yeni bir anakart satın almak istiyorum alacagım anakarta 3pin 5v portu olsun istiyorum cunku fanlarım ona uyumlu calısıyor ama baya bir arastırdım sadece 1 anakart buldum onuda satın aldım (msı h510m-pro) yanlıs yolladılar yenisini alacaktım ama ellerinde kalmamıs...
  3. T

Çözüldü✓ 3 pin mb sync portunu 4 pin argb header portuna nasıl takarım

Hocam beni 2 3 sene daha gotursun kompleden yeni sistem dizecegim suanlık bana hayli hayli yetiyor islemcimden cok memnunum zaten para harcamak pek istemiyorum kendi anakartımı satıp uzerine az bir miktar koyup onerdiginiz msi anakartı alacagım kendimde arastırdım kullananlara sorsum hubla...
  4. T

Ryzen 5 5600 pek sevmiyorum am4 soketten nefret ederim ama ryzen 5 5600 ile intel i5 11400f yakın islemciler degilmi yukseltmeye degermi suan kafam karısıtı
  5. T

İslemcim intel i5 lga 1200 soket kullandıgım anakart asus h510m-e buna denk fiyat aynı civarda bi anakart onerirseniz cok iyi olur hocam 1752485940 Hocam olay aslında rgb degilde fanların hızını ayarlamak kasam bu yaz aylarında cok ısınıyor o yuzden fan hızı tahminimce en azda calısıyor cunku...
  6. T

Hocam anakart suanlık alamam baya bi arastırma yaptım uzerinde 3 pin portu olan bi asus tuf anakartını buldum onada butcem yetmedi internette argb hub denilen birsey buldum https://app.hb.biz/89du6P4fIUwZ bu olurmu sizce fiyatı biraz pahalı ama sorunumu cozecekse buna param yetiyor
  7. T

Anakart olarak bi tavsiyeniz varmı bu anakarta denk
  8. T

Peki ne almam gerek yada ne yapmam gerek?
  9. T

Gercektenmi olur diyosanız alıcam hocam fiyatı biraz yuksek gibi bilgisayarcılarda bulunurmu biliyormusunuz?
  10. T

Herkeze iyigünler 2 yıl once game garajdan aldıgım bilgisayarımın fanlarını aura sync ile kontrol etmek istiyorum ve fanlarım buna uyumlu arastırdım ancak bir sorun var verdigim fotograflarda gosterdigim kontrolcu girisi 3 pin ama anakart girisi 4 pin anakart degistirmek istemiyorum bir ürün...
Geri