Arama sonuçları: *

• Users: Voltaris
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

2.el sistem önerisi lütfen

genelde işlemciler ne oluyp
  2. V

2.el sistem önerisi lütfen

merhabalar ilk defa sistem toplayacagım bütçem var fakat ailem teknolojik aletlere izin vermiyor kendim ayrıca biriktirip alıcağım o yüzden 2.ele yöneliyorum aslında sıfırda olur bana önerir misiniz? 2.elde dikkat etmem gereken şeylere veya bir sıfır sistem lütfen kendim 20bin toplarım diye...
  3. V

Çözüldü✓ 33.5 k sistem önerisi

bunun yerine daha üst düzey hazır sistemlere bakmanı oneririm
  4. V

Samsung g5 165hz 27inc 1ms renk sorunu

merhabalar alalı yaklasık 2 ay oldu bugun sabah oyuna girdikten yaklaşık 10 dakika sonra renkler bir anda soldu laptoptan hdmi ile bağlıyorum laptoptaki renklerde problem yok ama Samsung monitorumde renkler soluk gozukuyor sıfırladım fakat geçmedi normalde laptop ile aynı renkte gosteriyordu...
  5. V

Sistem önerisi 25k lütfen

merhabalar 25k bütçem var iyi bir sistem önerir misiniz? ryzen ve Nvidia kullanmak istiyorum genelde valorant cs gibi oyunlari oynuyorum 25kyi çok aşmiyicak orta omurlu sistem
  6. V

Sistem topladım nasıl?

sistemin iyi ama 7800 yerine 7700 yapabilirsin bütçe kısmak için veya ramden kısabilirsin
  7. V

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

merhaba benim bütçem 20-30k arasında ne önerirsiniz kafamda 5600x ile 3060 var
  8. V

20-30k arası sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba bütcem 20-30k arası sizce internet kafelerdeki gibi sistemler mantıklı olurmu genelde am4 oluyo ama napmalıyım
  9. V

RTX 3070 + Ryzen 5500 Bu fiyata Alınır Mı?

3070 ekran kartı ikince elde bile pahalı bi iş olmalı ayrıca ekran kartı neden yarım gibi daha kısa
  10. V

Hazır Sistemler Neden Daha Pahalı ve Daha Kötü?

3060 ryzen 5 5600x mantıklımı sizce genellikle fps oyunlari oynuyorum
  11. V

Hazır Sistemler Neden Daha Pahalı ve Daha Kötü?

bütçem 30-35 arasında hazır sistem ve toplama arasında gitgel yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz
  12. V

2023 Üretim Laptop alınır mı?

markasını tam olarak söylermisib 1752795837 bence laptop almamalısın eğer çok seyahat etmiyorsan
  13. V

2023 Üretim Laptop alınır mı?

garantiye sormalısın bence ne kadar pil ömrü önemli olmasada ayrıca sıfırmı 2.elmi
  14. V

30-35k sistem önerisi

Merhabalar sizce internet kafe sistemi dizmek mantıklımı önümüzdeki 5 yıl işimi görürmü ayrıca bir yandan hazır sistem bakıyorum aklımda işlemci olarak 7600 var genel internet kafe sistemlerinde 5600 rtx 3060 ikilisi oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerektiginde düşündügüm sistem ise 5060...
Geri