Arama sonuçları: *

• Users: MrxKls
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Yeni bilgisayarımdan görüntü alamıyorum ara sıra biosa ekranı gelmektedir

Trendyoldan elmacık adlk mağazadan almıştım ilk defa trendyoldan alışveriş yaptım iadeyi onaylamama gibi bi durumları olur mu
  2. M

İslemci arızalı çıktı arkadasda r5 2600 vardi benim anakarta takdım sorunsuz calisiyor benim r5 1600 u onun anakarta takdim ondada goruntu yok 5 10 kez deneyince 1 sefer falan geliyor işlemci tetik almıyor iade talebi oluşturdum.
  3. M

Denemediğim tek farkli bi islemci kaldi farkli psu farkli ram birinden biri bozuk olsa hiç gelmez he İslemci arızalı çıktı arkadasda r5 2600 vardi benim anakarta takdım sorunsuz calisiyor benim r5 1600 u onun anakarta takdim ondada goruntu yok 5 10 kez deneyince 1 sefer falan geliyor işlemci...
  4. M

Bugun hepsini söktüm uzay montaj yaptım hatta stock fanda gelen adi macunuda silip kendim macunladım değişen bir sey yok
  5. M

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım ancak görüntü alamıyordum ramleri tam oturtunca goruntu almaya başladim ama bu sefer ise pcyi 10 15 kez açıp kapatiyorum sadece 1 2 kez bios ekranina açılıyor biosa giriyorum res atiyorum yine ayni goruntu yok windows kurdum kurma islemi bittikden...
Geri