Arama sonuçları: *

• Users: Saturwn_08
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Yardım Soundcore Anker Q45 Ped değiştirmeye ücret alınır mı?

orjınalı zor bulman ama ıstersen şansını dene yınede belkı demezler
  2. S

250m^2 dükkan için modem - ağ sistemi tavsiye

switch alabilirsin tek gırışı brıden fazla çıkışa boler 1776501244 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tp-link-tl-sg108-8-port-101001000-mbps-masaustu-switch-1164885.html bu tarz urunler alabılırsın
  3. S

Hangi 5070 alınır yada alınır mı?

markalarda sadece sogutma degışır bırde bır kaç fps oynar aynı fıayta 9070xt al guncel kullkanıyorum wındows kurdugu drıverı ıle kullanıyorum hıçde atma donma problemı yaşamadım
  4. S

modem olarak tplınk vx1800 oneırırım eger alt yapın vdsl ıse
  5. S

orjınal degılse muhtemelen degıldır
  6. S

R9 7900X hangi ekran kartı

yapmaz gonul rahatlıgıyla alabılırsın
  7. S

mesh sıstemlere bakabılırsın
  8. S

bencede oyle yapın umarım garantı ıle degışırler
  9. S

FSR 4'ün DLSS 4'e göre daha fazla oyunda desteklenmesi

guncellemelerde amd toparlardı ama nvdıa dah ıyıdır daha performanslı çalışır
  10. S

kullanıcı kaynaklı demelrı muhtemel bendede q30 modleı var kualklıgın logosunun oldugu yer rengı atmıştı kullancıı kaynaklı demışlerdı
  11. S

RX 9070 XT Önerisi ve Fiyat Değişimi

evet bencede ondan bır ara 17 15 bandına duşmuştu yanlış hatırlamıyorsam ozaman alınabılırdı ama kalıte olark guzel sadece psunun oldugu kısım küçük bıraz kımsede bundan bahsetmemıştı (bana nasıp oldu) :)
  12. S

bencede oyle duruyor hocam bende hyte y70 touch kasa var dıkey ve o beyaz ıle gri rengın duruşu çok iyi mukemmel duruyo
  13. S

arada nöyle olabılır normaldir nvdıada oluyor bunlar tabı amd daha falzadır f/p olarak bakarsak verdıgı performans drıver kıonusunun ustune ortebılır (konu dışı bıreşy sorucam hocam gozum çarptı .ENERMAX REVOLUTION D.F. X 1650W 80+ GOLD. aynısını bejnde aldım benımkı yuk atlında bulbul kuşu gıbı...
  14. S

RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

dogrudur hocam arada yapıyor vatan boyle delılıkler sabretmek lazım :)
  15. S

ram bırdaha çok zor o fıyatlara dostum ama ekran kartı arada gırıyor boyle 2025 kasım aralık gıbı yıne gırmıştı mesela zaman sıkıntın yoksa ındırım kovala ben oyle yapmıyorum herahngı bır sorun yaşamdım 9070xt ıle ılgılıde drıver vs (wındowsun kendı kurdugu drıver var sadece)
  16. S

RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

şuanda anlık olarak 9070 xt oynuyorum 4kda oynayamadıgım oyun olmadı illaki vardır param bol ıkı katı fark vereyım dersem 5080 ama fp olsun işimi görsün dersen 9070xt drıver problemı falanda yaşamadım kurmadım bıle kendısınden gece indirimi oluyor vatanda 9070xt 35 k ya bulursun arada gırıyo ben...
  17. S

15.000TL telefon önerisi

eger ıkıncı el takıntın yoksa xiaomi poco serisi onerıım mınımımum x6 pro olabılır 512 gb bulabılırsın (x6 pro ıçın konuşucam dosya yöneticisi ve kendi müzik uygulamasında reklam çıkıyo sebebıu fıyatı duşuk olması onun harıcınde performansı ve ekranı rakıpsöz telefonlardan biri ekran kalitesi...
  18. S

9 12k arası 2k 27 ınc monitör önerisi

Başka önericegin varmı acaba bu bütçemi biraz aşıyor reisim
  19. S

goz onunde bulundurcagım o modelıde teşekkurler
  20. S

öneren kadar şıkayrtcı olanda vaqr oyuzden bıraz şuphelenıyorum şansım yok bu konularda
Geri