Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

büyük ihtimal amazon yamyamları yüzünden iade departmanı azar yedi kontrolü sıklaştı. sana denk geldi uyarı. amazon bile ; bot yazıp 50 sipariş verip 1 ay içinde satamadığı ürünleri iade eden ağır işsiz sürüsü yüzünden pes etti iadelere uyarı atmaya başladı. suistimal ahlak yoksunluğu her yerde.
  2. L

🔥İndirim Adidas Galaxy 7M Erkek Spor Ayakkabı 1.694 TL🔥

ben tavsiye ediyorum amazondaki adidaslar endonezya üretimi kaliteleri fena değil rahatlıkları vasat üstü. 1 sene dayanır zaten bu şekil bez yazlık ayakkabılar .singapurdan gelirken getirdiğim 2 new balance hafif atmaya başladı amazon adidası sağlam. sonuçta ince bez ayakkabı bu modeller. 1...
  3. L

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

bende 28" ips 4k samsung da var kaç monitörün var diyeceksiniz 9 tane var:) miniled oled ips va qd oled woled hepsi var. 28 4k 32 4k arasında bile keskkinlik farkı hissedilmiyor ancak 32" 4k - 27" 1440p arasında muazzam keskinlik farkı var 32" için 4k mükemmel. 28 4k 32 4k arasındaki fark...
  4. L

işte kullanan kişiden tavsiye almak lazım bizim millet kullandığı malı genelde çok över toz kondurmaz. senin gibi objektif bakmıyor herkes.. eksikleri yazmışsın bende halen kullandığım neo g7 miniled in ne kadar dandik bir ekran olduğuna inandıramadım . miniled in olede yaklaşamadığını...
  5. L

sen zaten almıştın ben cevap yazdığım da ancak ben sana tavsiye vereyim içine sinmediyse yarın iade et amazondan aldın biliyorum sıkıntı olmaz. 40 bin liraya şunu al arkana bakma...
  6. L

🔥İndirim MediaMarkt Banka Kampanyaları 10-18 Nisan 25bin üstü 2000 iş yapı vakıf

burayı amazon hepsiburda falan gibi düşünmeyin hiç bir şeyi iade edemezsiniz gözü karartıp iade etmeyeceğim derseniz alın şikayetvar sitesi dışında çözüm bulamazsınız....
  7. L

yeni gördüm 1440p fiyatına bedava 1440p ve 2160p arasında en az 2 kat netlik farkı var yan yana iki oled kulolanıyorum 27 1440p 32 2160p görmeden anlamazsınız tek sıkıntı yazılmıştır ekran mat
  8. L

ben 2 ayakkabı aldım adidas birini saçma şekilde iptal etti birisi bugün geldi sıfır ayakkabı kutusu dahil dün avm de baktım 5200 lira fiyat koymuşlar sıfırı da amazonda 2300 falan zaten bu amazonu yakında bakanlık falan cezalar neden ucuza millete mal satıyorsun diye temuya döndürürler diye...
  9. L

24 adet yaş mama 299 tl

benim kedi nimettir diyor çöpü bile karıştırıp atıkları geri dönüştürüyor ekmek ceviz çekirdek pasta börek peynir ot corn flakes ne versen yutuyor tek yemediği şey bim tavuk sucuk-sosis muhtemelen konusu açılan 200 liralık tereyağını da yemez.
  10. L

2.4kg sütlü fındık kreması %30 fındık 605tl

bu farklı bir ürün şimdi fındık ezmesini bueno içine koyarsan bir şeye benzemez az zarar verici olarak tabii ki migros ürünü daha iyidir haklısın benim yiğenler bu sütlü fındık kremasını yutarken üstüne para versem öz fındık ezmesi yemezler. fiskobirlik alıyorum marketten 350 gr versiyonu 200...
  11. L

https://www.amazon.com.tr/adidas-QUESTAR-Erkek-Ayakkab%C4%B1-Futbol/dp/B0DHXH2LX1?crid=235GX10RSPPRQ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.rxY5eRPUy-92QMsbOh63q6HKM0IoXurU8dETRjHGuna96pcbgW36gm7EP2i0TLMDUSZsRaGJv-xL-fPo0ueAhkWWWZf6YBrCILvpF3a0zAxExdn4lNuTdWS6Jn6nFxxd25gTFD-s6Qu9qdZMIhCLBXVCrAQWGF74-uDZxXBdM6bL2NWBiOi...
  12. L

2.4kg sütlü fındık kreması %30 fındık 605tl

bu gibi şeyleri yemeyin şekerden uzak durun , şişmanlatır kalp hastası yapar obez olursunuz dedikten sonra; bu nedir kinder buenonun içindeki krema diyebilirim gerçekten %30 fındık varsa ki var görünüyor satıcı ordu dan. nutella gibi %13 fındıklı şeylerden daha iyidir %50 fındıklısı daha...
  13. L

❌İndirim Bitti! 3 kg tereyağı 768 Tl🔥🔥🔥🔥

amazon yamyamlarına aldırın telef olsunlar
  14. L

arkadaş ben elektronikle ilgilenmişyoırum 2 atlet 1 depo ayakkabısı sipariş verdim 1600 küsür bir şey çekti sonra aynı sipariş içindeki depo ayakkabısı şüpheli işlem denilerek iptal olmuş:) mh ye yazdım o da anlamadı yeniden sipariş ver dedi . kart bilgilerin mi değişti falan dedi. nasıl...
  15. L

dün 4 k oledler vardı 32 gigabyte onlarıda kapmışlar ben buraya koyduydum alanınız var mı? 2 vardı stokta
  16. L

birisi bot yazmış bütün koton only sons defacto s boy sweat shirtleri tşirtleri pantolonları toplamış ne yapacan birader pazarda mı satacan? elinde patlar
  17. L

QD-OLED Monitör kullananlar baksın

faydalı gibi bir paylaşım olmuş sağol oyun açmaya vakit bulursam deneyeceğim sonra
  18. L

Oled Monitör Önerisi

doğru karar vermişsin 4ık alarak bence. ancak mat ekran diye biliyorum kişisel tercih güle güle kullan gayet memnun kalacağını düşünüyorum
  19. L

Oled Monitör Önerisi

eyvallah 1440p yi alalı bayağı oldu aslında harika bir ekran özellikle videolar falan muhteşem ama çözünürlüğe alışamadım mecbur 4k yı da aldım arkada köşesi gözükende 48c1 oled o bu ikisinden de iyi:) sadece arcade emülasyonda kullanıyorum BFI 120hz modu var (anlatılmaz yaşanır) yeni...
Geri