Arama sonuçları: *

• Users: yves nyon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

R5 7600 - RTX 4070 Ti sistem LoL'de 130 FPS veriyor

Ryzen 5 7600'üm var, başlıkta da gordugunuz gibi 4070 Ti'im var, CPU sicakligi genellikle 42 derece, kullanimda 30-40 arasi gidip geliyor, GPU kullanimim da 30-40 arasi degisip duruyor ve bu sisteme ragmen 144 FPS sabit alamiyorum
  2. Y

Ölçeklendirme modunu tam ekrana aldığımda özel çözünürlük bozuluyor

Samsung G65b kullanıyorum. Normalde monitörüm 240Hz ve 120Hz geliyor lakin ben LoL oynadığımdan dolayı 240Hz'e alınca oyun frame atlıyor LoL oynayanlar bilir bu yüzden özel cözünürlükten 144Hz'e 2K ayarlıyorum. Bazı FPS oyunlarında da 144Hz olarak oynuyorum ama onlarda da ekran genişlesin diye...
  3. Y

Monitorumun hzsi oyunlarda dusuyor

bilgisayarimi formatlamadan once boyle bir problemle karsilasmiyordum yine ayni monitoru kullaniyordum
  4. Y

dedigim gibi olusturdum lakin oyuna girdigimde otomatik olarak 120hz e geri dusuyor
  5. Y

60 120 ve 240 hz olarak secebiliyorum ozel cozunurluk yapip 144hz yapmadigim surece gecis yapamiyorum gecis yaptigimda da herhangi bir oyuna girdigimde monitorum otomatik 120hz ye geri dusuyor
  6. Y

Lolde 144 fps ustunde karakter isinlanmaya basliyor o yuzden ozel cozunurluk yapiyorum
  7. Y

Merhabalar; monitorum 240hz bazi oyunlarda ozel cozunurluk yapiyorum 1080x1080 144hz gibi NVIDIA denetim masasinda da gelismis goruntu ayarlarinda da 144hz gozukmesine ragmen oyuna girdigimde 120 hz olarak gozukuyor monitor display port ile bagli bilgisayarima ornek foto
Geri