Arama sonuçları: *

• Users: umitsama1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

4k bütçe %75 klavye önerisi

beast r75 he pro'da karar kıldım arkadaşların önerisi ile. Yinede teşekkür ederim.
  2. U

Beyler Pc 'ye Visrüs Girdi Ne Yapmam Lazım?

eskiden yaşamıştım direk format atmıştım uğraşmadan ama başka şekilde düzeltilir mi bilmem
  3. U

kendi baktıgım kadarıyla wraith w75 kadar abartılan klavye görmedim, ama düzgün öneri gelmezse alabilirim yine de.
  4. U

kendime %75 klavye arıyorum bütçem 4k. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  5. U

🔥İndirim DARK SOULS 2+DLC 6 DOLAR

3ü bitirdiğim gibi geçeceğim açıkçası seride en merak ettiğim oyun
  6. U

Bu klavyelerden hangisi daha iyi?

beast r75 he pro al keyfine bak
  7. U

🔥İndirim DARK SOULS 2+DLC 6 DOLAR

3 ve 2yi aldım ilk oyuna para yetmedi. 3 ile başladım şuanda sarıyor bakalım 2 nasıl eleştirilen bir oyun diye biliyorum
  8. U

60k lık oyun sistemi bileşenler açıklamada nasıl olmuş tavsiye

75k fiyata gaming trio 5070li sistem topladım 3 hafta önce. Sen düşün gerisini
  9. U

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Şuanda yazılım ne durumda almayı düşünüyorum da
  10. U

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

Anladım kusura bakma
  11. U

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

2kda 7500f 5070 hiç yemedim darboğaz
  12. U

5060Ti 8/16GB VS RTX4070'Mi

Gerekirse bir kaç hafta bwklet 5070 al inan bana teşekkür edeceksin 5060 ti aşırı pahalı gereksiz bir kart
  13. U

İlk defa iPhone kullanmak

Samsungdan şaşma direk s25 ultra al. Abartılan balon bir marka iphone
  14. U

Ram amd işlemcim ile uyumlu değil ne yapabilirim

Ramde expo var diye biliyorum arkadaşım da aynı ram ve işlemciyi kullanıyor yanlış hatırlamazsam
  15. U

Yardım Monitörüm de sıkıntı var

Başından beri öyle yapıyordu ben takmamıştım şuan sinir bozucu olmaya başladı kafayı yediriyor
  16. U

Yardım Monitörüm de sıkıntı var

Asus xg27acs monitöre sahibim. Normalde memnundum ama güç kablosu monitörün alanına sığmıyor. Gevşek duruyor ve durmadan cızırtı yapıp kapanıyor en ufak dokunmamda bile. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
  17. U

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı?

İndirimde 9k fiyata almıştım gayet memnunum ama o fiyata 1-2k ekleyip daha iyisini bulursun gibi
  18. U

3k bütçe klavye önerisi

Bütçem 3k %75 klavye arıyorum önerilerinizi alabilirim
  19. U

Sipariş ettiğim sistemi değerlendirir misiniz?

Bende 9070xt istiyordum ama çoğu arkadaş 5070 al dedi eğer her hangi bir sıkıntısı çıkarsa 5070in iade edip 9070xt alırım artık. Onun harici hiç uğraşamam daha da uzun zamandır bu anı bekliyorum. İlerde işlemci ve ram update yapacağım zaten saolun şimdiden 1774857449 Hocam şuan en ucuz 5070 36k...
  20. U

Sipariş ettiğim sistemi değerlendirir misiniz?

Bende başta çok arada kalmıştım,Ama bu msi gaming trio 5070 modeli 42k fiyattan 36 küsüre düşmüş. Bende 5070de karar kıldım.
Geri