Arama sonuçları: *

• Users: SKOR7Y
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. SKOR7Y

Çözüldü✓ Forza yol ve toprakta sorun var

aynen doku kalitesini ve fxaa acinca duzeldi kusura bakmayin.
  2. SKOR7Y

Yok degismedi muhtemelen nvidia denetim masasindan olmasi lazim csde daha iyi performans icin her seyi dusuge almistim
  3. SKOR7Y

Merhaba, Forza Horizon 5 indirdim fakat yolda ve toprakta cok rahatsiz edici bir sorunum var. Forzadaki grafik ayarlarim her sey en yuksekte ekran kartim rtx5060 8gb
  4. SKOR7Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F soğutucu tavsiyesi

Deepcool LE240 v2 ve arctic mx6 aldim. pubgde onceki dandik fan ve macunla birlikte menude 93 derecelerde geziyorken su an maksimum 61 dereceyi gordum.
  5. SKOR7Y

Deepcool Le240 v2 alınır mı

memnun musun hocam bende simdi siparis verdim de
  6. SKOR7Y

Bu sıvı soğutucunun yanına bir de termal macun tavsiye eder misin
  7. SKOR7Y

Hocam bir de sence ryzen 5 7500f ile steamde indirme yaparken 80dereceleri görmem normal mi? Dandik bi fazeon diye soğutucu var üstünde. Normal mi yoksa işlemcide mi bir sorun var sizce?
  8. SKOR7Y

240mm iş görür o zaman kasanın üst kısmına takmayı düşünüyorum 360mm sığmayabilir
  9. SKOR7Y

bunların bozulma riski varmış ne diyosun hocam o işe? Bir de deepcool iyi bir marka mı ilk defa duyuyorum
  10. SKOR7Y

Ramlere falan sıkıntı yapar mı acaba ya
  11. SKOR7Y

Hocam sığacak mı bu çok büyük duruyor da
  12. SKOR7Y

Merhaba işlemcimde çok dandik bir soğutucu ve termal macun var boşta bile 80 dereceleri görüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Kule tipi sığar mı onu da bilmiyorum Anakart msi pro b650m-b Kasa xigmatek master x II Ramler gskill ripjaws ddr5 rgb 2x16 Bütçem 2000₺
  13. SKOR7Y

Öneri 2.000TL Gamepad Önerisi

hahaha tesekkurler haftaya almayi dunusuyorum fakat olu bolge ile ilgili bir sey bulamadim kullanan var ise degerlendirebilir mi?
  14. SKOR7Y

Öneri 2.000TL Gamepad Önerisi

merhaba shooter 3 dusunuyorum ama strikespeed kablosuz diye bir ibare var bu nedir tam olarak? bir sey bulamadim bununla ilgili
  15. SKOR7Y

Lenovo loq alınır mı?

Aldin mi dostum ben de ryzen 7 4060lisini almayi dusunuyorum bilgilendirir misin?
  16. SKOR7Y

Çözüldü✓ Universite icin gaming laptop onerisi

Lenovo LOQ serisinin anakart sorununun intel islemcilerinde oldugunu amd islemcili laptoplarda bi sorun olmadigi soyleniyor ne diyorsunuz? vallahi daraldim artik...
  17. SKOR7Y

bu nasildir vallahi cok bunaldim...
  18. SKOR7Y

asustaki power sorunu cok bozdu ya
  19. SKOR7Y

isinmayi fanla cozemez miyiz yani? su an bakildiginda tek mantikli olan gamegaraj gibi duruyor. digerlerinde hep bi kronik problem var bi sorun var
Geri