Arama sonuçları: *

• Users: zfiratd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. zfiratd

Arkadaşım fiveme girmeye çalıştığında hata alıyor

VPN açıksa kapatıp deneyin hocam, derin devlet iş başında...
  2. zfiratd

🔥İndirim Defacto 1000/200 İndirim

Değerli bilgi paylaşımınız için teşekkürler..
  3. zfiratd

HPES'i GTA 7 için saklayabilir miyiz?

Googlede büyük olaylar dönüyor, evrimi internete taşıyorlar... Barış Özcan'ın videoyu izle aydınlanırsın hoca. GTA 7 çıkmaz, çıkması için unreal engine 8-9'un filan gelmesi lazım (oda gelmez çünkü ulaşabileceği maksimum gerçekçilik budur, maksimum 6 veya 7 gelir.).
  4. zfiratd

Yardım Valorant Ulupençe bıçak alınır mı ?

Ulupençe animasyon falan baya iyi duruyor hocam, VP hazırken almak mantıklı. Uzaylı avcısı da güzel ama ne zaman düşeceği belli değil, ben olsam Ulupençe’yi alır geçerim, bi kere düşüyoz bu hayata. Ama yarın bir gün uzaylı avcısı gelir, bana söversin kabul etmem hoca.
  5. zfiratd

Her Halta Ö*meyeceğim coop oyun öneriniz var mı..?"Kız Arkadaş"

It Takes Two, Overcooked!, Human: Fall Flat, Gang Beasts, Sea of Thieves. Ben özellikle Sea of Thieves tavsiye ederim, hem kaos hem macera var. Kız arkadaşın zor durumda kaldığında onu korsanlardan kurtarıp gecenin Aziz Şaverşyan'ı olabilirsin iyi forumlar hoca.
  6. zfiratd

Hikayeli oyun önerisi

Horizon Zero Dawn, Star Wars Jedi: Fallen Order, Control, Sekiro: Shadows Die Twice, Devil May Cry 5, Spec Ops: The Line, Resident Evil 4 Remake / Resident Evil 2 Remake, Detroit Become Human, Heavy Rain.
  7. zfiratd

Cs de cizgi cizgi renk

Sorun monitörde olmasın hoca
  8. zfiratd

Bir Oyunda En Fazla Kaç Saatiniz Var?

mta ve samp 6k+
  9. zfiratd

Monitör Aldım H.o Mu G.o Mu ?

Hayırlı olsun..
Geri