Arama sonuçları: *

• Users: Alistenik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Alistenik

PC Açıldıktan Sonra Kapanma Sorunu

clear cmos yap muhtemelen düzelir
  2. Alistenik

İhtiyaç Kredisi Önerisi lazım birazda rehber olacak biri

Çoğu banka yeni müşteriye faizsiz taksitli kredi veya nakit avans sunuyor kampanyası olan bir bankadan hesap aç kullanırsın
  3. Alistenik

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

o zaman bence aradığın monitör g65b forumun yarısı bu monitörü aldı iyidir bi göz gezdir bence
  4. Alistenik

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

ne tarz bi monitör arıyorsun bilmiyorum ama forumun önerisiyle g65b aldım aldığım günden beri 1 kez pişmanlığım yok
  5. Alistenik

Öneri Powerbank Önerilerinizi Bekliyorum

https://www.amazon.com.tr/Baseus-10000mAh-MagSafe-Powerbank-Kablosuz/dp/B0F29M1FF2/ref=ast_sto_dp_puis https://www.amazon.com.tr/Baseus-Magsafe-Wireless-Powerbank-30W-Beyaz/dp/B0CQYFMC9Y/ref=ast_sto_dp_puis yorumları incele baseus harici bir kaç marka daha incele ona göre alırsın
  6. Alistenik

Öneri Powerbank Önerilerinizi Bekliyorum

baseus markasına bakabilirsin kalitelidir benim kullandığım magsafesiz eski model o yüzden link koymadım bakıp kendine uygun olanı alabilirsin
  7. Alistenik

Yardım Bu çalışma masası alınır mı?

ceramical yerine evidea dan just home markasından alın aynı ürün aynı üretici evidea kendi adına satıyor türktelekomdan alacağın kod ile 1759 TL'ye denk geliyor
  8. Alistenik

Ceramical ve Flinder masa alınır mı?

salı günü evidea mağazına gittim masa indirimde 2150tlydi türktelekom 400tl kuponla baaya uyguna geliyor almak isteyenler için mantıklı fakat sallanıyor
  9. Alistenik

Iphone 15 satın alacam hali hazırda kulanmış veya kullanan varsa yardımcı olurmu

Şimdiden hayırlı olsun ben de Apple tarafına yeni geçtim pişman değilim
  10. Alistenik

Iphone 15 satın alacam hali hazırda kulanmış veya kullanan varsa yardımcı olurmu

Cihazı 3 şubatta aldım o günden beri 20-80 şarj ediyorum bu değerler yardımcı olur mu bilmiyorum o gün çoğunlukla mobil veride kullandım 0-100 şarj etmek belki daha uzun ekran süresi verebilir
  11. Alistenik

IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

samsung s serisi cihazdan apple cihaza geçiş yaptığım için ios 26da ki ufak buglar beni rahatsız etmiyor android tarafı daha berbat
  12. Alistenik

IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

hala 16e öven tipler var magsafe yok dinamik ada yok geniş açı kamera yok tek artısı işlemci ve ram fakat ios optimizasyonu sayesinde uzun yıllar boyunca farkı hissetmeniz mümkün değil 14 pro içinde ikinci ele yönelmek istemeyenler için bu fiyat bandında ip15 almak daha mantıklı
  13. Alistenik

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

şişirilmiş fiyatlardan almak yerine mağazalarda peşin fiyatına alışveriş kredisi oluyor veya esnaf bir tanıdığınınız k.kartı ile telefonu faizsiz 2-3 taksite böldürebilirsiniz faizi ile 12 ye kadar böldürme imkanınız var faturayıda dükkana kestirip vergiden düşmede ekstrası
  14. Alistenik

THH ne kadar sürer benmi abartıyorum s25u 4 saat ekrand süresi

telefon önemli ihtiyaç olduğu için erken sonuçlanıyor 2 ay içinde karar çıkar fakat telefon bilir kişiye gider o inceler dediğin gibi problem varsa değişim veya para iadesi çıkar
  15. Alistenik

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

geçici hata oluştu tekrar deneyiniz hatası veriyor,
  16. Alistenik

0-20 K PC önerir misiniz? varmı güzel

sarı siteden 2.el olarak 15.5bin TL'ye rx 6700xt r5 5600 lü sistem topladım ssd ve kasayı 0 aldım
  17. Alistenik

Hepsiburadadan anlık ucuza ürün aldım

Fiyat geçmişine baktım ara ara zaten 500 tl altına düşmüş o yüzden iptal etme hakları yok güzel ürün hayırlı olsun
  18. Alistenik

Hepsiburadadan anlık ucuza ürün aldım

Bu attığın görüntüye göre konuşuyorum fiyatlar normal ve bi tık pahalı
  19. Alistenik

Çözüldü✓ Galaxy Buds 3 Pro vs Redmi Buds 6 Pro

anc özelliği kulağa iyi oturdugu için gayet iyi çalışıyor su geçirmezlik olmaz dayanıklılık olur
Geri