Arama sonuçları: *

• Users: Tjistplt
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

4k OLED Monitör Mü, 4k OLED TV mi?

Lg sitesinden başka yerde satılmıyor ama stok bitmiş C6 48” fiyat performans çok mantıklı Tandem oled panel kullanıyor
  2. T

🔥İndirim Vatan Steelseries Nova 7, 7x, 7p Gen2 Kulaklıklar 6796 TL Mağaza,Telefon Satışı,Online Satış

Evet deneyimleyen kullanan dostlar yorumlarsa seviniriz
  3. T

RTX 5090 Asus Rog Astral 266.999 Bin TL Amazon 9 Taksit

Hocam malesef günlük piyasa bizimkisi o kadar rezillikte bizde var
  4. T

Stok 2 vardı hemen emdiler tebrik ederim 🙌 hayırlı olsun 1788160316 Piyasadaki en uygun Rog astral idi Tr garantili
  5. T

İhtiyacı olan değerlendirebilir https://amzn.eu/d/0iKRmKRp
  6. T

Sizce Monitör Olur Mu? 48 İnç LG OLED Evo Aı C6e 4k 165hz

Teşekkür ediyorum hocam bir karar vermem gerekecek iade mi kullanmalımıyım diye
  7. T

Eyvallah hocam salonda şuan q led samsung 50” var önüne sandalye koyup anlamaya çalıştım mesafeyi 70-80 cm arası yaptım evet büyük geldi 48” bi tık daha küçük tabi bundan Fakat gönlümde istiyor bu tv yi Sanırım siz bu modelin çoğu oled monitör den iyi olduğunu özellikle Hdr olayının...
  8. T

Teşekkürler Hocam ingilizcem pek yok, sanırım videodaki monitörlerde wide geniş ekranlı bahsettiğim 48” yüksekiğide var sizde biliyorsunuz Görüşleriniz nedir detaylı yardımcı olabilir misin Birde sizin kullanımınız görüş uzaklığınız nedir
  9. T

Anladım hocam aslında kullananlar varmış hatta @Tayfunns hocam da pc için kullanıyor diye hatırlıyorum C5 48” olanı Ama mesafe tabi çok önemli 70-80 cm max geriye gidebiliyorum pc için ama konsolda pay var fazlaca Peki fiyat performans açısından bakarsak iyi midir bu model veyahut bu fiyat ve...
  10. T

Böyle büyük ekran deneyimleyen yokmu ?
  11. T

Selamlar Arkadaşlar iyi haftasonları herkese :) https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled48c6elb/ 48 inç LG OLED evo AI C6E modeli aldım teslim edildi fakat daha kurulum olmadı bantları açılmadı iki gündür kafama takılıyor sizlede paylaşayım istedim, Bu cihaz monitör pc ve ps5 için...
  12. T

Çözüldü✓ 13k Civarına Oyuncu Koltuğu

Link?
  13. T

Iphone 18 Pro Beklenmeli mi?

Fark 20 den daha fazla olacak bence
  14. T

bence gidip bir vatana bakın orada 20 bin tl Ben detaylı baktım baya tok bir koltuk hawk ın üst seviyesi olabilir üstünde 2026 yazıyor
  15. T

Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

Hayırlı olsun kaça aldınız hangi ticari kartlara taksit var
  16. T

https://amzn.eu/d/0a8v9Fmz Kupon la istediğiniz rakama alırsınız Vatan da denemiş incelemiştim çok kaliteli ve rahattı
  17. T

Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

Renk atma olayı var 17 serilerinde Bakalım 18 pro da düzeltecekler mi
  18. T

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

Teşekkür ederim sizce bu fiyata alternatif var mı yoksa bu fiyata değer mi diyorsunuz bu model için
Geri