Arama sonuçları: *

• Users: pbanl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Sizce videoda işlemciye limit mi koyulmuş?

oyun testi videosunda sanki işlemciye 20-25 watt gibi bir limit mi koyulmuş?
  2. P

Acer Nitro V15 ANV15-51 i9-13900h rtx4060 fiyati ne olmali?

tamamdir kanka tesekkurler yardim icin
  3. P

kanka ben hep asus kullandim. pek acer kullanicisi degilim ve klavye ye alismak acayip zor 1756301330 kanka arkadasa da sordum sahibindende bak ona gore yaz dedi. sen 32k diyorsun sahibinden de i5 versiyonlari 30k zaten ayrica ram 16gb
  4. P

oncelikle klavye ingilizce o yuzden tr harfler yok. ikincisi bu konu hangi kategoride olmali bilemedim bende bu kategoride actim. iki ay once yurtdisina ciktim ve bilgisayarim duserek kirildi. bende acil oldugu icin oradan aceleyle bir bilgisayar aldim. sadece bilindik marka diyip acer aldim ve...
  5. P

Bilgisayarın belirli bir ssd kapasitesi olur mu?

Neden?
  6. P

Tb farketmiyor yani 4tb takabilirim eğer istersem doğru mu?
  7. P

Acer nitro v15 bilgisayarımda ssd yükseltmesi yapmak istiyorum. Ssd boyutunda bilgisayarlarda belirli bir kapasite olur mu? Mesela en fazla 2tb kullanılabilir gibi yoksa istediğim kadar takabiliyor muyum?
  8. P

Ince klavye önerisi logitech mx keys tarzı

Everest modeli daha iyi bana göre sadece bt1 bt2 falan dediği nedir? Üç farklı cihazda çalışmasını mı ifade ediyor?
  9. P

Boyut fark etmez
  10. P

Logitech mx keys gibi ince (laptop klavyesi gibi ince) bir klavye lazım ama 4 bin lira bir klavyeye fazla. Uygun fiyata bu tarzda bir klavye var mı? Bütçem 1000-1500
  11. P

Acer nitro v15 anv15-51 ssd takviyesi

bilgisayarda hfs512gej9x125n 512 gb ssd var. 2 tb yapmak istiyorum. ekteki görseli acer sitesinden aldım. bende birinci slot dolu. nasıl bir ssd almalıyım?
  12. P

Acer nitro v15 anv15-51 ssd takviyesi

bilgisayarda 512 gb ssd var. 2 tb yapmak istiyorum.
  13. P

Acer nitro v15 anv15-51 ram takviyesi öneri

bilgisayar özellikleri; intel i9 13900h 16gb ddr5 ram 512gb ssd nvidia geforce rtx 4060 ram takviyesi ile 32 gb yapmak istiyorum.
  14. P

Asus vivobook veya zenbook neden oyun için önerilmez?

Peki ben mühendislik okurken yazılım gibi işlerde beni üzer mi? Mesela ağır bir işin altından kalkabilir mi yoksa yarı yolda mı bırakır? Oyun oynamada çok değilim zaten
  15. P

Asus vivobook veya zenbook neden oyun için önerilmez?

mühendislik okuyacağım ve aklımda asus vivobook vardı. bende forumlara yazdım ama insanlar onun yerine lenovo önerdi. bu aletlerde neden oyun oynanmaz ve bu aletlerin yapım amacı iş kullanımı mı? yani yüksek işlemli işlerde bu aletler biçilmiş kaftan denebilir mi?
Geri