Arama sonuçları: *

• Users: myzre.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. myzre.

Yeni PC Topladım Açılmıyor

Hangi renk yandığına bağlı bir sorun var demek örnek çoğu anakartta kırmızı ışık gpu=ekran kartı sorunu var demektir
  2. myzre.

Yardım 12 Bine Telefon Önerisi Acil

Baska bir modelden yargılamamak lazim bence qma yinede dikkat edecegim hocam
  3. myzre.

Ona baktım turuncu rengi sevmem slinda ona ragmen alcaktım islemcisi baya iyide 15e cikmis.. 1788388412 Kullandinizmi hocam o modelini bazi kullananlarin övdüğünü gördüm amoled ve 120 hz
  4. myzre.

Casper viax45mi bumu
  5. myzre.

Omix telefon aramasında yanlışlıkla dokunma modu açılıyor

Kullaniyomusun hocam hala
  6. myzre.

Bunuda önerdiler omix o1 iconuda hangisini alayim
  7. myzre.

Yurtdisi ikiside sorunolurmu
  8. myzre.

Pc topladığım icin bütçe cok kısıtlı ama sadece 1 yil kullanacağim sonrasında kardeşime verip yeni birş3y alacağım bu butcede daha üste cikmadan önerilcek herhangi bir telefon varmı sıfır 2. El farketmez
  9. myzre.

Yardım 10 20 K Arası Telefon Önerisi

Hocam mumkunse 10 20 k arasi bisey bakiyorum telefonda hicbisey yaptığım yok zaten aslında 20 kya falan cikmayi cok cok düşünmüyorum
  10. myzre.

Yardım 10 20 K Arası Telefon Önerisi

Telefonla çok işim yok sadece instagram ve mlbb falan girerim telefonum 3 yıllık samsung a03 artık degistirmek istiyorum ama hala bilgisayarda topladığım için çok fazla bütçem yok bu bütçe arasında öneri varmıdır
  11. myzre.

Anakarta Eski Ekran Kartı Takip Görüntü Alma Yardım

beyler ben bi sistem topladım ama 7500f var ekran kartsız görüntü alamıyorum r7 240 taksam görüntü alabilir miyim colorful b650 white wifi anakarta
  12. myzre.

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Stardew valley
  13. myzre.

Vatan RTX 5060 - RTX 5060ti Sistem Karşılaştırması?

42 kya varda intel u5 245 ile intel b580 12 gb
  14. myzre.

Min 2cm ama Yükseltilebilen Ekran Kartı Tutucu Önerisi

Bozukpara koy kral
  15. myzre.

Razer Kraken Te 2'den Hangi Kulaklığa Geçmeliyim ?

O kulaklık değişilmes gibi tas gibi kulaklik
  16. myzre.

Ktc Monitör Tercih Edilir mi

Gayet güzel monitör hocam
  17. myzre.

Çözüldü✓ 7800x3d mi? 9800x3d mi?

gerek yok ya 9800x3dye bence
  18. myzre.

Çerçeve Yasa Meclisten Geçti

https://www.instagram.com/reels/DFxQ2gUtY6y/ 1786403402 İYİ partiliyiz artık
  19. myzre.

Eski Bilgisayarımı Revize Ediyorum.

bendeki anakart 7k mesela 9700x içinde yeterli sapphire pulse b850 wifi kardeşimde colorful b650 white var oda çok yeterli bu işlemci için çok çok iyi anakarta gerekyok fakat dediğim gibi bütçe varsa alınır zaten 5 6 aya piyasa uçar
  20. myzre.

Eski Bilgisayarımı Revize Ediyorum.

ramler çok iyi senin 6000e 30 sweetpot sayılıyor işlemcide tam fp 105 watt modunda 7800x3d ile yarışabiliyor gayet güzel sistem hocvam sadece ben anakarta o kadar para vermezdim sıvı soğutucusuz bile soğur o işlemci yinede 360 alarak çok rahat soğutacaksınız tamamen bütçe meselesi yopksa sistem...
Geri