Arama sonuçları: *

• Users: husoy1903
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Boşta kalan steam hesabını satmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Nasıl istersen arkadaşım repliyebilirsin.
  2. H

Dönüş sağladım. 1756655740 Evt hocam yasaklanıyormuş tespit edilirse. Şahit olan var mı bu duruma peki süreçleri nasıl işliyor?
  3. H

Steam tespit edebilir doğrudur ama hesabı direk banlama şansı çok garip kitlenme gibi bir şey olmuyor mu? Hani valorant gibi hesabın kitlendiği zaman bilgilerini verip açtırıyosun bu şekilde.
  4. H

Yani aldığın fiyattan satamazsın doğru fakat ederi bayağı olur o hesabınızın, benimki boşta durduğu için kullanmıyorum, pek parada yatırmadım.
  5. H

Cs2 seçkin bulunuyor hesapta fakat pubg satın almadım.
  6. H

Aklımda bir fiyat yok şuanlıkta ortalama 300-450 arasına gitmez mi?
  7. H

Malesefki bu kadarda düşürmem.
  8. H

Windows KB50663878 sürümünü hemen silin

2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 08 Toplu Güncelleştirmesi (2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 08 Toplu Güncelleştirmesi (KB5063878) (26100.4946)) 23.08.2025 tarihinde başarıyla yüklendi Bu o problemli olan güncelleme değil mi? Yaklaşık bir hafta...
  9. H

Windows KB50663878 sürümünü hemen silin

Kioxia model ssd kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım normal mi peki bu durum?
  10. H

https://steamdb.info/calculator/ Acaba burası olabilir mi 😀 1756627851 Hayır 🙂
  11. H

Hesap URL`si ile kontrol ettim. Hesap Değeri 5 dolar en düşük fiyatlat Ortalama fiyat8,82 dolar Bugünün fiyatları97 dolar
  12. H

Bu site peki güvenilir mi? Steam hesabımda sadece bir yere üye olmuştum orasıda trucks mp euro truck simulator 2 devasal çoklu oyunculu oynamak için.
  13. H

Farklı sitelerde satıldığını gördüm ve şahit oldum. Değerleri elbette düşük olur zaten orada hem fikirim aldığın fiyata hiçbir şeyi satamazsın, fakat senin yaptığın çokça düşük ve aşalayıcı değil mi? Hiçbir steam hesabı para etmez değil bence, karşılığını ve güvenli bir alışveriş oluyorsa her ne...
  14. H

Yani sana şöyle söyliyeyim, emek verdiğin içeriğini satın aldığın bir şeye aynı bu yorumla karşılık versem ne düşünürsünüz acaba? Ciddiyetini kavramalısın biraz olayın 🤗
  15. H

Merhaba iyi forumlar. Bana ait kullanmadığım steam hesabı bulunmaktadır. Kaç TL'ye bırakabilirim tahmini olarak? İçeriğini fotoğraf olarak yükledim, bu arada cs seçkin bulunuyor ilgilenen varsa özelden görüşebiliriz. Teşekkürler 🤗
  16. H

Duracell pil için doldurucu var mı?

Hocam yukarıdaki bi arkadaşımda bu pili önerdi, doğru değil mi bu link? https://www.hepsiburada.com/gp-recyko-pro-2000-mah-aa-kalem-8-li-sarj-edilebilir-pil-p-HBCV00001P50GK?magaza=GP%20BATTER%C4%B0ES&
  17. H

Game Pass'ten oyun önerisi

Xbox avantajları unutmayın hocam.
  18. H

Rica ediyorum hocam, düzenlerim aklıma geldikçe :)
  19. H

-The Evil Withim -Far Cry -Mount Blade Bannerlord -Diablo IV -Tom Raider -Forza Horizon 5 -Need For Speed -Resident Evil -Tony Hawk -Sifu -Doom -Gears Of War -A Way Out -Age of Empires -Mud Runner -Snow Runner -A Plague Tale: Requiem -Dragon Age -Farming Simulator -Mortal Kombat -Ninja Gaıden...
  20. H

Manevi değeri olan pcyi satmalı mıyım

Hocam ürün bağlantısını sona bırakıyorum, yorumlarına fotoğraflarına bakının hoşunuza giderse satıcı ile görüşün monitör modelinizi onada danışın. Görüntülediğim kadarıyla monitör stand'ı destekliyor, olmaz ise duvara monte edin. :) >URL
Geri