Arama sonuçları: *

• Users: chaos__
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Gamegaraj hazır sistem tavsiyesi

vatan zaten bu işin ustası gibi bir şey beğenen var beğenmeyen var fakat köklü olduğu gerçeğini değiştirmez dediğim yer dışındaki yerlerden şüphen olmasın kendine uygun kasayı bulduğun an için rahat bir şekilde alabilirsin hepsinden daha önce alışveriş yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  2. C

valla sana olacak en net tavsiyem sinerjiden uzak durman fiyatlar çok cazip geliyor fakat her şey parayı alana kadar ekran kartım yandı onlarla alakalı bir sorun değil dedim servise yolladım geldi bu sefer anakart sıkıntı çıkardı aynı gün götürdüm birebir değişim yaptık düzeldi çalışıyor dediler...
  3. C

kasanın en son attığım hali özelleştirilmiş hali anakart asus prime b650 var fakat 3d işlemcilere özel üretilmiş bir anakart olarak biliyorum biostarın kartını isterseniz size direkt sistemin linkini atayım seçeneklere göz atın...
  4. C

valla hocam hiç belli olmuyor 2 ay önce aldığım kasanın ekran kartı yandı gigabyte olmasına rağmen anakartı da gigabytedı sorun çıkardı ben de uğraşmadım iade ettim fiyatı da hemen hemen aynıydı
  5. C

hocam sıvı soğutucu farkı pek önemli değil fakat işlemci arasında dağlar kadar fark var önerin için çok teşekkür ederim aigo markası hakkında bir bilgin var mı peki bu sistemde beni tek tedirgin eden durum o
  6. C

Öncelikle herkese merhabalar bundan yaklaşık 2 ay önce 5070li bir hazır sistem almıştım fakat bir türlü doğru düzgün kullanamadım sürekli sorun çıkardı şimdi ise gamegarajda okula dönüş kampanyasına göz atarken bir sistem dikkatimi çekti bütçem 59k işlemci ve ekran kartı çok iyi fakat kasanın...
Geri