Arama sonuçları: *

• Users: Ace29
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Cooler Master Elite 600 ile Corsair 3500X kasaları arasında kaldım

Hocam gaming.gen'den alıyorum sistemi. özelleştirme seçeneklerinde bu ikisi var.
  2. A

Cooler Master Elite 600 ile Corsair 3500X kasaları arasında kaldım

Topladığım sistemde bu ikisi arasında kaldım. PSU ve başka bakımlardan hangisi daha iyi olur? Fiyatları hemen hemen aynı.
  3. A

MSI Optix MAG275R2 27" Monitöre hangi standı almalıyım?

"MSI Optix MAG275R2 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü" için masaya sabitlenen her yöne oynayan monitör standı arıyorum. Uyumluluk vb. sorunu olmaması için buraya soruyorum. Ne önerirsiniz? Hepsiburada tercihen.
  4. A

Öneri 3500TL Klavye önerisi

minimum %75 lazım hocam 1767522284 tamam peki %75 lik öneri var mıdır başka?
  5. A

inceleyeceğim. S75 Pro nasıldır?
  6. A

3.5K max bütçeyle min. %75 klavye arıyorum. Şu anda Aula F75 Pro düşünüyorum öneri var mıdır?
  7. A

Havit Gamenote klavye üzer mi?

Teşekkürler herkese Ulugames Howl 75 düşünüyorum şu anda
  8. A

Red switch bilek destekli ve tek renk arıyorum
  9. A

Full size arıyorum
  10. A

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-brown-switch-p-HBCV000081PGL2?magaza=Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/gamenote-kb898l-pro-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-rgb-full-key-rollover-ses-tekeri-bilek-destekli-pm-HBC0000B5XFJ2...
  11. A

2.5K Red switch klavye önerisi %100

benim için gereksiz değil hocam. yaptığım iş gereği çok fazla değer girmem gerekiyor ve numpadli alıştım. Öneriler için teşekkürler 1766775844 manyetik bilek destekli bir şey arıyorum biliyorum bolca kriter var ama...
  12. A

2.5K Red switch klavye önerisi %100

2500TL bütçeyi aşmadan, Türkçe (olursa daha iyi olur ama şart değil), bilek destekli, Siyah, 100%, red switch klavye arıyorum.
  13. A

Öneri 2.5K Klavye önerisi Red Switch

2500TL bütçeyi aşmadan, Türkçe (olursa daha iyi olur ama şart değil), bilek destekli, Siyah, 100%, red switch klavye arıyorum. Öneri yapar mısınız lütfen?
  14. A

2.5K bütçeli Klavye önerisi

hocam klavye zaten bütçenin üzerinde bide bilek desteğini alınca iyice yukarı çıkacak 1766314958 kalmamış
  15. A

Monster'ın inceleme ve yorumlamaları hep kötü gördüm hocam. asut tuf K3 aura düşünüyorum şu anda
  16. A

Apex membran diye biliyorum
  17. A

2500TL bütçeyi aşmadan, Türkçe, bilek destekli, Siyah, 100%, red switch, klavye arıyorum. Öneri var mıdır?
  18. A

İlk defa sistem montajı yapmak

çok teşekkür ederim 1764430562 1764430606 tamamdır teşekkür ederim Lordum 1764430717 kablolama korkutuyor zaten hocam çok haklısın :/
  19. A

İlk defa sistem montajı yapmak

Umarım doğru kategoridir. İlk defa tek başıma sistem montajlayacağım. Nelere dikkat etmeliyim? Fazlasıyla deneyimsiz ve bilgisizim. Youtube'da vs. anlatılanların haricinde ne söyleyebilirsiniz?
  20. A

Vatan'dan alınan sistemleri toplatma olayı nasıldır?

Vatan Bilgisayar'dan alınan "Web'e özel" sistemi sipariş edip, yakınımdaki Vatan mağazasına toplattırabiliyor muyum? Topluyorlar ise direkt oraya mı götürüyorsun eve gelince nasıl oluyor? Çünkü evden parçaları oraya taşımak biraz zor.
Geri