Arama sonuçları: *

• Users: hardrock13
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Yardım Bu Kasa Alınır mı?( Aerocool P500C )

3 aydır kullanıyorum yeni aldığım pc’de bu kasayı.Kasa kötü değil ama fanları çok sesli ve kalitesiz ben günlük kulaklıksız kullanımda çok çok düşük fan gücünde kullanıyorum sessizlik için, kulaklık takılıyken rahatsız etmiyor.Ama görüntüden çok performans odaklı bi kasa al bence çünkü ben de...
  2. H

Yeni aldığım pc çok sesli çalışıyor

Montajı yaptırdığım yere bi sorucam tekrar sys fana taktılar mı diye sorun ondan kaynaklı yüksek ihtimal
  3. H

Yok hocam normal kullanışla alakası yok bunun açma tuşuna tıkladığım anda olan bir şey ama o attığım fotoğraflara bakarsan görürsün sadece bi tane fanda rpm değeri yazıyor diğerleri yok benim anakartta gözükmüyor
  4. H

Hocam sen nerden kontrol ediyorsun fanın hızını renklerini falan
  5. H

Hocam o sesin çekildiği esnada pcyi daha yeni biostaydım fanlar 400-500 rpmdeydi.Kasa fanları 4 pin biostan pwm falan da seçtim ama biosta kasa fanı gözükmüyor zaten o yüzden ayarlayamıyorum. Şuan 1800 rpm 34 desibelde falan çalışıyor o fanlar maksimum ayarda baya anormal. Evet zaten o yüzden...
  6. H

Gemini’a falan sordum kasanın fanlar huba bağlı dedi ve zaten biosta kasa fanları gözükmüyor o yüzden hızlarını ayarlayamıyorum o yüzden şuan full hızda çalışıyolar büyük ihtimal,o kabloya dokunmadan fan hızlarını değiştirmenin bir yolu yok mu kablo işlerine girmek hiç istemiyorum
  7. H

Merhabalar bugün bilgisayar aldım, ayrı ayrı alıp güvenilir bir yere toplattırdım.Montaj esnasında da dikkatimi çekmişti sonra geçer diye pek takmamıştım ama yaptığım ayarlara rağmen hala çok sesli ve daha bilgisayar açılırken çıkıyor bu ses.Fan ayarlarını değiştirdim 450-500 rpme aldım gpu ve...
  8. H

AKVARYUM F/P KASA ÖNERİSİ

Bu 3’ü arasından aerocool kesinlikle.Hem fanları hem soğutması bu seviyedeki markalara göre daha iyi.
  9. H

Anakart montajı yardım

Tamamdır hocam arka tarafında kabloların arasında kalmış şimdi farkettim teşekkürler
  10. H

Anakart montajı yardım

Hocam kasanın içinde göremedim arka tarafında falan mı olması lazım @LegendaryCrazy @S4N0
  11. H

Anakart montajı yardım

Beyler anakartı monte edicektim kasaya, anakartta 8 delik var bende bu vidalar var hiçbiri 8 tane değil.anakartım gigabyte b850m force kasa aerocool p500c.Nerden çıkması gerekiyor bu vidaların
  12. H

Öneri 9070xt'den 5080 geçilir mi

4k için değilse aradaki performans farkı fiyat farkına kesinlikle değmiyor bence 9070 xt çok daha f/p.
  13. H

🔥İndirim GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL30 1.35V Soğutuculu PC Ram 8,039TL

Son parça ram kalmıştı sahibindenden falan ucuza kovalamaktan kafayı yiyecektim çok iyi oldu sonunda bitirdim sistem ram de içine sinmiş oldu.
  14. H

🔥İndirim GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL30 1.35V Soğutuculu PC Ram 8,039TL

Dual channel çalışır, vatan temsilcisine sordum amd sistemle çalışır ama expo yok dedi.
  15. H

Bu ürünün diğer sitelerde expo’su olduğu gözüküyor ama vatanı arayıp sordum olmadığını söylediler kararsız kaldım expo önemli mi o kadar
  16. H

3lü reverse fan tavsiyesi

Sıcaklık değerleri nasıl peki, ben de 9070xt 7800x3d ile kullanacağım.Bir de fanlar çok sesli mi?Gerçekten değer diyorsanız almayı düşüneceğim.
  17. H

Hocam bu da çok kalitesiz gözüküyor, 2-2.5k civarına bilindik markadan bulamaz mıyız?
  18. H

Aerocool P500C kasanın altına 3lü siyah reverse argb fan alacağım ama temudakilere pek sıcak bakmıyorum.Lian li kadar olmasa da bilindik kaliteli markalardan maksimum 2.000 TL'ye önerileriniz varsa bekliyorum.
  19. H

Maksimum 4-5k psu’suz kasa tavsiyesi

9070xt-7800x3d kullanacağım 360mm sıvı soğutma ile.Psu delta 850w 80+platinum.ATX ve siyah olucak.Eğer bu bütçede hava sirkülasyonu iyi ve fanları sessiz akvaryum kasa varsa önceliğim akvaryum.Eğer akvaryum yoksa görüntüyü boşverip bütçeyi kısıp performans odaklı bir kasa alacağım...
  20. H

🔥İndirim PowerColor RX 9070 XT Reaper (30.699TL)

Yeni yıl öncesi peşin fiyatına bu paraları vermek çok saçma…
Geri