Arama sonuçları: *

• Users: ThunReLL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

AM4 ANAKART İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Hocam reklam olmasın yeşil siteden veriyorum yayını işlemci zaten 4750 tl ye koyumş 4500 e kadar indi nakit alacağımı söyleyince de 4400 yaparım sana dedi işlemcisinin hiçbir sıkıntısı yokmuş yeni sistem topladığı için satıyormuş..
  2. T

Nasıl test yapabilirim?
  3. T

4500TL ye 2.El 5 5600 buldum sıkıntısız gibi sizce nasıl yapıyım?
  4. T

Yemem gibi büyük ihtimalle thermalright kule tipi soğutucusu var yavaştan okul bitince sıvı soğutma falan alırcam muhtemelen. 1776970403 [H3 id='AMD+Ryzen+7+5700+m']AMD Ryzen 7 5700 mü?[/H3]
  5. T

Merhaba arkadaşlar genellikle işlemci bazlı oyunlar oynuyorum AM4 tipi anakartım var arada sırada yayın açıyorum alabileceğim en iyi işlemci nedir 5 5600 almalı mıyım? RTX3060 kullanıyorum.
  6. T

DÜŞÜK FPS ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM NORMAL Mİ?

Anternman modu olduğu için
  7. T

DÜŞÜK FPS ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM NORMAL Mİ?

Arkadaşlar merhaba NVIDIA GeForce RTX 3060 (MSI) AMD Ryzen 5 5500 işllemci 16GB RAM sistemim böyle lol de 90 fps civarları oynuyorum normal midir? CS2 ve VALORANT da 230 fps civarları alıyoruCS2 ve VALORANT da 230 fps civarları alıyorum fakat LoL de düşük ayarlarım şu şekilde: Anakartımı daha...
  8. T

İşlemci önerisi istiyorum

Overclock rehberi var mı acaba hiç anlamadığım mevzular bir de benim fanımın üstünde blok soğutucu var thermalright marka nasıl çıkarcam acaba
  9. T

Bütçe vermeyi unutmuşum özür diliyorum cs de bıçağım var 4bin tl eder satıp üstüne 2 3 daha koyabilirim güç kaynağımın watt ı fark eder mi? Anakartım AM4 1776247680 Aslında bilgisayarı alırken 5 5600 işlemci istemiştim 2023 senesinde 5 5500 takmışlar 2025 te farkettim de ben kendimin...
  10. T

Merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi işlemci önerisi istiyorum RTX 3060 kullanıyorum genelde lol cs2 falan oynuyorum. Lol de 88 92 fps aliyorum garip bir şekilde bunun da işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum değiştiricem ne almalıyım 5 5500 var güncel
  11. T

BIOS GÜNCELLERKEN M-FLASH EKRANI GELMİYOR A520M-A PRO

Arkadaşlar başardım galiba fotoğraf atamiyorum ama oldu sanki
  12. T

Sık yaşanılan bir sorun HDMI yerine DisplayPort kablosu ile dene veya tam tersi başka bir ekran kartı girişine tak kabloyu gibi kombinasyonlar denemelisin. Başka bir forumda böyle yazmışlar
  13. T

Bir iki kere daha deniyeyim bakalim umarım olur faceit için güncellemek gerekiyormuş 1775992492 Boot tuşu f11 diyor ben del e basarak giriyorum f11 e mi basmaliyim?
  14. T

Anakartımız aynı model mi acaba yaklaşık 2-3 kere denemişimdir birazcık daha deniyim
  15. T

Açıkcası bilgisayarla pek aram yok dolayısıyla bilgimde yok ama modeli A520M-A PRO varsa bakabileceğiniz bir site denerim
  16. T

BIOS ekranına giriyorum M flash ı seçiyorum sonra sistem kendini kapatiyor açınca siyah ekranda kalıyor
  17. T

BIOS güncellerken M-Flash ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor A520M-A Pro
  18. T

ATK Neptune N9 PRO MU ULTRA MI?

Acaba kulaklıkları karşılaştırabileceğim bir site var mı ikilemde kalıyorum böyle konularda.
  19. T

Peki hocam çok teşekkür ederim iyi forumlar.
  20. T

ATK yi çok övüyorlardı ama bu daha mı iyi çok anlamıyorum kulaklık mevzularından
Geri