Arama sonuçları: *

• Users: rhego
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Selam arkadaşlar 2 ay önce bu ürünü normalde kasada takılı olan emektar Cooler Master Liquid 240v2 sıvı soğutma için kullandım. Normalde CM her bir fan için 850 lira falan istiyordu. hem sıvı soğutma hemde kasada egsoz fan olarak kullandım. 2 aydır herhangi bir şikayetim yok soğutma ve ses...
  2. R

🔥İndirim Kyocera ECOSYS M2635dn Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı 🔥16.499₺

Millet kafasına göre yazıp çiziyor :) bu memlekette adam cihazın ne işe yaradığını bilmiyor gelmiş bilinmeyen marka alınmaz yazmış. Arkadaşlar Kyocera kurumsal bir markadır ürünleride gayet sağlam dayanıklıdır. Ayrıca bu modelin tonerleri dolum yapılabiliyor hatta internetten sipariş yapıp...
  3. R

❌İndirim Bitti! N11-Türksit Zed Oyuncu Koltuğu Kırmızı-2669 TL

Ya özellikle gençler falan özenip alıyor şekli şemali güzel görünüyor. Oturup iş yapacağım yada biraz oyun oynayacağım yarım saat 1 saat de hayvan gibi hararet basıyor beni bu koltukta. bunun yerine ucuz terletmeyen kumaş yüzeyli sıradan ofis koltuğu aldım saatlerce otursam rahatsız etmiyor...
  4. R

❌İndirim Bitti! N11-Türksit Zed Oyuncu Koltuğu Kırmızı-2669 TL

ben bundan bir kaç sene önce rampage koltuk aldım Şok'tan. valla 2 ay kullandım kullanmadım öyle duruyor evde çocuklar ders çalışırken kullanıyor. oturduğum anda yaz kış demeden koltukda terlemeye başlıyorum.
  5. R

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X 1.599 ₺

Eğer gaziantepde yaşayan varsa Fıstıklı bim şubesinde 1150 TL satıyorlar açılmamış kutu. Bide beykent bim şubesindede Razer Cobra pro mouse var 699 TL:cool:
  6. R

🔥İndirim Claw’s Nexus Air V1 Kablosuz Mouse 🔥749₺

Selam benim 1 tane yeni mouse e ihtiyacım var daha önce Steelseries rival3 kullandım o mouse çok seviyordum ama orta tekerlek bozuldu. Şuan razer deathadder var ama bu mouseden nefret ediyorum 2 3 saat oyun oynayınca avcumun içi uyuşuyor. Kullanan arkadaşlar varsa bu mouse ebat olarak nasıl...
Geri