Arama sonuçları: *

• Users: seos
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

İkisi arasından hangisi

İş ve okul için kullanacağım. Macbookun desteklemediği uygulamanın çok olduğunu söylüyor herkes ayrıca attığım bilgisayarların macden daha güçlü olduğunu düşünüyorum benzer fiyatlarla. Ağır uygulamalar kullanacağım için emin olamadım.
  2. S

İkisi arasından hangisi

Lenovo Yoga Slim 7 Asus Zenbook S16 İkisi arasından hangisini almak mantıklı sizce pil,performans ve sorunları varsa sorunlarını bilenler yol gösterebilir mi? Başka önerilerede açığım.
  3. S

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Hocam fazla oyun oynayan birisi değilim fakat alacağım bilgisayarın performansının gerçekten yüksek olmasını istiyorum.Oyun bilgisayarları dışında bilgin var mı bilmiyorum ama inşallah yardımcı olabilirsin.Performansının iyi,hızlı olması ve pilinin uzun gitmesi benim için önemli.Üniversiteye...
  4. S

Pilli Performanslı Uzun Gidecek Laptop

AMD işlemciler ısınıyor diye konuşanlar vardı, siz herhangi bir ses veya ısınma sorunu ile karşılaştınız mı? Bir de pilinin ortalama ne kadar gittiğini söylerseniz çok memnun olurum.
  5. S

Ne kadardır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntısını gördünüz mü, fiyatını hak eder mi sizce?
  6. S

M5 2026 da çıkmayacak mıydı?
  7. S

Mac'de programların hepsinin satın alınması gerekmesi ve bazılarının Mac'e uygun olmaması benim için sıkıntı yaratıyor.
  8. S

Oyun bilgisayarı almayı planlıyordum fakat şarja takmadığım sürece yüksek performans alamayacağımı ve pilinin ortalama 2-3 saat gittiğini öğrendim.Oyun bilgisayarı almaktan vazgeçtim.Fazla oyun oynayan birisi değilim fakat alacağım bilgisayarın performansının gerçekten yüksek olmasını...
  9. S

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Hocam donanımı ve performansı ile 50-70k parayı hak eden ve ısınma,ses sorunu olmayan hangi laptop önerirsiniz? Ayrıca bunların üstüne pili genel oyuncu laptoplarına göre iyi giden bir tane de önerebilirseniz mükemmel olur.
  10. S

Çözüldü✓ Sağlam Laptop Önerisi

Spam la bu direkt
  11. S

Yazılım mühendisliği için alacağım fakat oyun da oynayacağımı düşünüyorum.4 yıl üniversite için kullanacağım yani benim için her işe yarayacak.
  12. S

Forumda birazcık dolaştığımda herkesin her marka hakkında bir sorun söylediğini fark ettim.Her markaya illa ki birisi ısınma sorunu var fan sesi fazla geliyor diyor.Bana gerçekten sağlam 50.000-60.000 arası ısınma sorunu yaşatmayacak,fan sesinden rahatsız ettirmeyecek ve fiyatına göre donanımı...
  13. S

Yardım Bilgi sahibi biri kararımı versin

Hocam forumda birazcık gezinince insanların bütün markalar hakkında kötü konuştuğunu fark ettim.Eğer bu konuları araştıran birisi iseniz bana gerçekten sağlam 50.000-70.000 arası bir laptop önerebilir misiniz? 1759080922 Ne alayım
  14. S

Bahsettiğim laptopta termal ped var diye biliyorum, termal ped var diye düşünürsek fazla ısınma problemi yaratmaz değil mi? 1759069954 Yani Casper G870 için ne düşünüyorsunuz fiyatı da düşünürsek? Bilginiz var ise ses ve ısınma problemi olur mu sizce?
  15. S

5060 ile 4060 ın arasında çok fark yok mu? 5060 ortalama bir ekran kartı mı?
  16. S

Yazılım mühendisliği okuyacağım ve başka bir ülkeye gidiyorum.Yazılım mühendisliği için çok abartı bir bilgisayara ihtiyacım olmadığını biliyorum ama alacağım bilgisayar 4 yıl boyunca benimle olacak ve hep kullanacağım bir şey olacak.Bu nedenle her konuda mükemmel bir bilgisayar almak istiyorum...
Geri