Arama sonuçları: *

• Users: ramacan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

facebook ile ilgili sıkıntı

s.a facebook hesabın 30 gün içinde kapatılacak diye uyarı geliyor facebooka erişemiyoruz bilgisi olan var mı acaba
  2. R

sistem zayıf kalıyor gibi

teşekkürler iyi günler
  3. R

o zaman şöyle yapayım ryzen 5 3600x b450 anakart m2 slotu olan rtx 2070 süper bunları alıp bendeki ramlari de takarım ancak böyle yaparım galiba
  4. R

8 bin falan
  5. R

şimdi biraz araştırdım ama linkteki sisteme de baktım benim kendi suppley ram kasa var zaten ryzen 7 3800x rtx 2060 m2 ssd bi de b450 anakart alsam sizce olur mu
  6. R

biraz araştırayım o zaman çok teşekkür ederim çok sağolun
  7. R

10 bine kadar zorlarım bana bi sistem önerisinde bulunur musunuz rıca etsem
  8. R

peki şöyle yapsam ryzen 7 3800x rtx 2060 bi de m2 ssd alsam b450 anakartla nasıl olur
  9. R

rx570 ekran kartı 8gb 256 bit
  10. R

ssd var.ama ryzen 7 ya da 9 almayı düşünmüştüm çok mu gereksiz olur ya da alsam anakartı falan değiştirmem gerekir mi ya da ekran kartı yeterli olur mu acaba bu işlerden pek anlamıyorum
  11. R

merhabalar anakartım a320 pro vh-plus rx570 ekran kartı var ryzen 3 1300x işlemci 16 gb ram var oyun oynarken kalabalık olunca acayip bi donma kasma oluyor.neden kaynaklı olabılır acaba sıstemı değiştirmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hangi parçaları alacağımı bılmıyorum.yardımcı...
Geri