Arama sonuçları: *

• Users: ataberkay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

İtopya mağaza arıza tespiti

Dün gittim kapalıydı. İnternette de kapalı gözüküyor. Mail ve telefona cevap yok. Bilginizin kaynağı nedir acaba belli saat aralığında örneğin 10 öğlen2 gibi mi çalışıyorlar? Teşekkür ederim şimdiden.
  2. A

Sistem hakkında

Rami 16 yap ben 8 aldım 2 sene oldu 16 yapmam gerektiğini görüyorum. Cl uymadığı zaman da uğraştırıyor o yüzden Rami 2 tane al. Örnek benim Ram cl15 model cl15in satışı yok Cl 16 almak zorundayım ve oc yapmak gerekiyor.
  3. A

İtopya mağaza arıza tespiti

Arkadaşlar bilgisayarımda bir arıza var ve arıza tespiti için itopya mağazaya göndermem gerek.Mağazaları kapalı ve telefonlara maillere cevap yok ne yapmalıyım? Sorun pc açılır açılmaz donuyor ve klavye mouse den komut gitmiyor. Bilgisi olan cevap versin lütfen.
  4. A

Pc açılır açılmaz donuyor

ekranda donup kalıyor açılır açılmaz. Fare imleci ve klavyeden komut gitmiyor. Tüm seneryoları düşünerek yazar mısınız? Ayrıca normalde simgeler ve arayüz çok büyük. Anakart Asus prime a320m K Ram gskill Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL15 8 gb Ekran kartı asus gtx 1050 ti cerberus 4 gb İşlemci...
  5. A

ram uyumu

nasıl yapılacağını da yazabilir misiniz teşekkür ederim.
  6. A

ram uyumu

GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL15 DDR4 Single Kit Ram kullanıyorum. 16gb a yükseltmek için GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram almayı düşünüyorum. cl15 in satışı yok o yüzden cl16 almak zorundayım.Uyum sorunu yaşar mıyım? yorumlara mavi ekran alıyorum...
  7. A

ram mhz sorunu

deneyip dönüş yapacağım teşekkürler.
  8. A

ram mhz sorunu

hayır
  9. A

ram mhz sorunu

güncelleyip dönüş yapacağım buraya teşekkürler.
  10. A

ram mhz sorunu

anakart asus prime a320m k ram gskill 8 gb ripjaws v kırmızı DDR 4 3000 mhz
  11. A

ram mhz sorunu

ram bellek hızım 3000 mhz olmasına rağmen 2133 alıyorum bios üzerinden 3000 mhz yaptım fakat monitöre sinyal yok hatası geldi çıkarıp taktım şuan gene 2133te çalışıyor seri kalıcı çözüm teşekkürler (anakartım destekliyor ve monitörüm 60 hz olmasıına rağmen ekran kartı ayarlarından 74 hz yaptım...
Geri