Arama sonuçları: *

• Users: Violynn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Violynn

Çözüldü✓ Kasamı Kurdum Güncelleme Oldu Ekran Gelmiyor

desteginiz icin tesekkur ediyorum nasil yaptim bilmiyorum fakat sorun çözüldü tüm tamleri bir iki kere tak cikar yapip yer degistirdim ekran kartini takıp cikardim
  2. Violynn

ekran gelmiyor, ledlerin hicbiri yanmiyor beyaz isik var
  3. Violynn

ZOTAC RTX 4070 SUPER 12GB | Ryzen 7 7800x3d | ASUS TUF Gaming B850-PLUS | Crucial (2x16) 32GB 5600MHz CL46 | Crucial 1TB P3 Plus NVMe M2 Gen4 | Lian Li Vector V100R | NZXT C850 Gold+ Core | Phantom Spirit 120SE |
  4. Violynn

İmzadaki sisteme sahibim kurmaya yeni imkanim oldu, her şeyi yeni kurdum ve açtım, windows ve bios güncellemesi yapildi windows güncellemesinden sonra hoş geldiniz dedi ve ekran gitti bir daha da gelmedi, kasa acik fakat ekrana goruntu gelmiyor. klavye fan vs calisiyor. ne yapmaliyim?
  5. Violynn

İkinci Monitör Önerisi 5k Civarı

yani ikinci monitör olarak kullanacağım için pek kaliteli bir şey de aramıyodum belki ikinci el bakarım diye düşünüyodum ama 2k olmasını isterdim ölçeklendirme problemi olmasın diye. dediğiniz videoya bakayım eğer güzelse bunu alırım gibi
  6. Violynn

evet 1080p de sıkıntı oluyo yana çekerken vs bi anda hizası falan değişiyor. yorumlarına falan bakıyorum ürünün de baya iyi geldi
  7. Violynn

ktc markasını ilk kez duydum bu fiyata 2k üstüne 100 hz monitör normal mi ya? yıldızı falan da yüksek
  8. Violynn

İkinci monitör olarak kullanmak için 5k civarına monitör arıyorum öneriniz var mıdır? Ana monitörüm 2k 170 hz
  9. Violynn

Yurt Dışından Ürün Sokarken Yapmam Gerekenler?

Arkadaşlar merhaba yanımda getireceğim ürünleri ai a soruyorum dikkat etmem gerekenleri, yeni aldığımız ürünlerin 430 euroyu geçmemesi gerektiğini eğer geçerse vergi vs olacağından bahsetti ne kadar doğrudur aşırı kontrol oluyor mu? arkadaşlara falan baya hediyeler almıştım aileye de aynı...
  10. Violynn

Çözüldü✓ Markalar Neyi Etkiler

HAHHAHAH :D milletin sistemlerine göre neyi bilip bilmediğine karar vermek de komikmiş açıkçası :D ramler yerinden falan oynar bastırmak gerekirmiş, benim bildiğim kasadan falan çıkabiliyo ramler o yüzden anakarta koli bandı ile bağlamak daha doğru olur
  11. Violynn

400k Civarına Araba Önerisi

ilk aracım değil hali hazırda eski bi arabamız var 3 yıldır kullanıyorum ehliyetim vs var, kendim satın alacağım ilk aracım olacak yani o anlamda deimştim
  12. Violynn

renault clio tarzı bir şey ya da toyota vardı aklımda, daha önce hiç araba almadım pek alakam da yok marka model vs bilirim en fazla, 2. el alırken dikkat edilmesi gereken şeyler nedir hocam biliyosanız bir iki tüyo alabilirim ayrıca
  13. Violynn

400k civarına eminevimle birlikte bi şeyler bakmayı düşünüyoruz. Genelde okula git gel için kullanıcam o da en fazla 4-5 km, yanlış bilmiyorsam dizellerde kısa mesafe gitmek motor ömrünü yiyomuş motor tam ısınmadığı için o yüzden dizel tercihim değil. az yaksın, bakımları vs ucuz olsun yeterli...
  14. Violynn

Kuzenime Aldıracağım Ürün Gümrüğe Takılır mı

şans işi tamamen usta. yanında gelirken getirmesinde bir problem yok ama kargo vs ile yollanırsa tamamen memurun insiyatifine kalıyor
  15. Violynn

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

16. Violynn

Asus 850w Gold Mu Yoksa Be Quiet 850w mı?

ya alıp geçeyim kafasındayım bir de aldığım şeyin türkiyede de bulunmasını isterim satma durumu vs olursa falan diye. sizin önerdiğiniz nzxt mi yoksa be quiet mi? direkt alıp geçeyim problem olmaz 1779630477 hatta aynı fiyata geliyolar tax free be quiet de yok fakat nzxt de var, o yüzden ikisi...
  17. Violynn

bu abd sitesi hocam hem de dolar üzerinden bu aşırı ucuz :D almanyaya kargolamaları yokmuş
  18. Violynn

bu şekilde 750 tl fark var sadece.
  19. Violynn

siz söyleyin hocam ben bakarım, fiyata takılmayın biraz daha esnetip düşürebilirim problem değil
  20. Violynn

benim aklımda yok, bu fiyatlara başka seçenek varsa bakabilirim
Geri