Arama sonuçları: *

• Users: Tugrall
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

XDrive 15'li plus kumaş oyuncu koltuğu 1 haftalık deneyimim

Xmax rio balerion modelini kullanıyorum gayet memnunum şuan rahatsız edici ses vs yok
  2. T

7500F occt sıcaklık değeri

Soğutucu jelatinini çıkardınız dimi aynı işlemci ile yeni sistem almıştım montajli şekilde sıcaklık boş ta iken bile düşmüyordu meğerse jelatini çıkarmamışlar o yüzden sordum.
  3. T

7500F occt sıcaklık değeri

Sistem yeni mi sen mi montajladın ?
  4. T

🔥İndirim DeFacto indirim kombosu

Burada biraz akıllı olmak gerekiyor arkadaşların dediği gibi ne alacağınızı bilirseniz piyasada ki en iyi alternatif marka bana kalırsa örneğin benim bugün aldığım 2 montu aynı kalite de o fiyata alamazdım.
  5. T

🔥İndirim DeFacto indirim kombosu

1- Online özel 2250 tl - DF250, 3500 tl - DF500, 5000 tl - DF1000 tl kodları var, 2- Bonusflaş uygulamasından görselde ki kampanyalara katılınca 400 ve 120 tl bonus geliyor, 3- Ve alt limit olmaksızın Peşin fiyatına 6 taksit kampanyası da var, 4- Son olarak mevcut defacto puan ve ya garanti...
  6. T

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

Xmax rio balerion büyüklük açısından güzel model kendim kullanıyorum
  7. T

0 aldığım motosiklette paslar mevcut

Sorun çıkarır çıkarmaz ona bakma Sıfır aldığın ürün de kusur var bu gözle bak ve bayii ile konuş.
  8. T

Hataaaaa sillll

Kesinikle size katılıyorum şuan mafia definite edition oynuyorum Türkçe yama şeklinde ve bir kez daha emin oldum bir şeyi yarım yarmalak anlamakla tam anlamanın farkını hele dublaj olunca bambaşka bir şey oluyor. İngilizce öğrenin, dublajdan ne anlıyorsun vs diyenlere de iki çift lafım var...
  9. T

7.5k oyuncu/ofis koltuğu önerisi

Ben kendim xmax rio balerion aldım gayet kaliteli güzel hissi var sadece bel desteği bana uymadı onun dışında güzel. Ama bu modeli yeni gördüm bayaa özellikli güzel duruyor düşün istersen https://www.gaming.gen.tr/urun/824053/karr-gaming-blink-bel-destekli-2d-cift-modlu-oyuncu-koltugu/
  10. T

Öneri F/P Havit Soundbar/Hoparlör İncelemesi

Lecoo marka modellere bakabilirsiniz
  11. T

Yazdığım gibi bir çok ürün aldım ilk defa aynı anda ama en hoşuma giden bu ürün oldu. Type-c üzerinden ses alıyorum Bluetooth ile alsam fark olurmu sizce ses kalitesi vs olarak ?
  12. T

Soundbar veya pc hoparlör önerisi

Bir tık bass kısmak istiyorum ondan sordum ama cidden beni çok şaşırttı ve memnun etti.
  13. T

Soundbar veya pc hoparlör önerisi

Aynı ürünü kullanıyorum ses ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz ? Bir de her seferinde elle açıp kapıyorum var mı farklı yöntemi ?
  14. T

Sistem, monitör, masa, koltuk derken bütçem fazla yoktu almak için de bir şey almak istemiyordum eli yüzü düzgün yorumları en tutarlı model olarak bunu buldum ve 2-3 günlük deneyimim sonrası özet tek diyeceğim bu fiyata daha iyi var mı bilmiyorum. 2*5 w hoparlör var ve son ses dahi bozulma...
  15. T

Çözüldü✓ Yeni sistem de ryzen 5 7500f yüksek ısınma sorunu

İnsanın tadını kaçıran mevzular cidden neyse ki benim ki fazla uzamadı
  16. T

8000 TL civarı PS5 ve PC için 2K monitör önerisi

Ben AOC Q27G4XF aldım benzer bütçem var ile şuan memnunum.
  17. T

Aradım konuştuğum kişinin ses tonundan eyvah dediğini anladım yani neredeyse gerekirse parçanın ya da sistemin sıfırını sağlarız dedi görsel istedi montaj birimine taşımak için bakalım bekliyorum ben de merakla Bu forumun varlığından haberim olmasa veya kimse cevap vermese kolay kolay aklıma...
  18. T

İşlemci üzerinde doğru düzgün bir sey yoktu zaten kuru mendille bir sey kalmayana kadar iyice sildim çapraz şekilde de yenisini sıktım şuan boşta 35-40 takılıyor sıcaklık sistemi yeni almış gibi oldum
  19. T

Öncelikle zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim tekrardan benim için önemliydi artic mx6 siparişim geldi soğutucu söktüm ve incehesaptan aldığım sistem de karşılaştığım manzara bu iyi kötü elim yatkın diye bir şekilde yaptım ben sizin de yardımınızla ama herkesin bunu yapacak bilgisi...
  20. T

Artic mx6 siparişi geçtim. Yarın dönüş yaparım bakalım umarım çözülür sonrasında
Geri