Arama sonuçları: *

• Users: Qut4y
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Qut4y

Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

çok sağolun teşekkürler :)
  2. Qut4y

attım hepsinede dönen yok :)
  3. Qut4y

hocam vallha herkes bence kendin topla demiş aslında gaza geldim ama yinede tek başıma çok riskli görüyorum hiç değilse belki bi umut bi arkadaşım belki çok iyi biliyordur onla beraber toplarım derdim
  4. Qut4y

tamamdır hocam çok sağolasınız am5 sokete ne dediniz bu arada o gözünüzden kaçmış sanırım. Fanlar içinde bende yeter diye düşünüyorum sıvı soğutucu ve egzozla beraber soldaki 10 fan var ama bi tam garanti etmek lazım. termal macun öneriniz varmı en iyisi budur dediniz
  5. Qut4y

hocam iş için unreal blender falan kullanıyorum tabi oyunda oynucam 1773436702 hocam bi kaç soru sorsam am5 soket aldınız mı birde biri bana lian li fanların için usb hub alıcak mışım fan hub ı sanırım ne olduğu hakkında bi bilgim yok yardım eder misiniz gözünüze çarpan bi eksiklik varmı bide...
  6. Qut4y

hocam inanın 100 lerce pc build videoları izledim yerli yabancı ama hani tek başıma altından çıkabileceğimi sanmıyorum kasanın arkasını temiz yapmak falan baya tecrübe işi bence yoksa toplamaya toplarım 1773434408 link varmı hocam
  7. Qut4y

kasa = Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Beyaz Mid-Tower E-ATX Oyuncu (Gaming) Kasa (G99.O11DERGBW.00) fanlar = Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 G99.12TLLCD1W1W.00 Beyaz 12 cm (egzoz 1 adet) Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD 3x120mm Beyaz Kasa Fanı (G99.12RTLLCD1W3W.00) (2x3 adet...
  8. Qut4y

yapıyor yapıyorda hiç biri tam detaylı değil hocam
  9. Qut4y

aynen öyle hocam ilk kez pc topluyorum tamam belki 100lerde video izledim ama yinede tek başıma yapamam ve cidden iyi bilen biri lazım belki şuan bile eksik aldığım veya yaptığım şeyler var
  10. Qut4y

dayı 350k sistem bi hata yapsam ne olucak ne anlatıyon ya 1773430853 daha önce topladın mı hocam
  11. Qut4y

Sistem topluyorum ekipmanların %90 ını topladım da nerede birleştirebilirim her bilgisayarcıda toplanmaz bence yardımcı olursanız sevinirim
  12. Qut4y

Lian Li Beyaz Sistem Toplama Bi Allahın Kulu Yok Yardım Edicek :(

çok teşekkür ederim hocam sağolasınız bu sağa takılan ekran kartıda baya iyimiş ama şimdilik normal kullanıcam 1773100807 Hocam kafam baya karıştı şimdi bu ikisi zaten garanti 3. o dediğim anakartın sol üst kısmına takmak için hangi kabloyu almam gereker link atarsanız çok sevinirim...
  13. Qut4y

Yardım PCI-Express 5.0 2 TB M.2 SSD Önerisi

sorma kanka sormaaa kimse okumuyor kalpte kırmanın lüzmu yok gece gece kafam rahat olsun 2k 3k fazla verip samsung alıcam sanırım bu sistemede o yakışır
  14. Qut4y

maalesef hocam bu attıklarımı 6 taksitle alıcam
  15. Qut4y

Hocam bunu gördüm ama gen5 alıp hızları 10k ya 8.2k almak mantıksız geldi baya başka öneriniz varsa dinlerim ama
  16. Qut4y

M2 ssd alıcamda yardımcı olur musunuz şunlar arasında kayboldum daha iyi bi önerisi olanlarda yardım ederse çok sevinirim https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-crucial-t705-ct2000t7053-pci-express-5-0-2-tb-m-2-fiyati,657442510.html...
  17. Qut4y

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-lian-li-uni-fan-tl-wireless-lcd-120-g99-12tllcd1w1w-00-beyaz-12-cm-fiyati,884153841.html egzoz 1 tane dediniz ben bazı insanlar 2 tane yapmışlar ve mantıken hani çıkışta 2 olması ısıyı dışarı atmakta daha iyidir diye düşünmüştüm...
  18. Qut4y

Hocam baya güzel bi sistem toplamışsınız :) , teşekkür ederim bu arada o zaman 24 pin ve 16+12 yi alıcam bide şeyi sorucam şu sol üstede bişi takıyorlar o hangisi çok gereksiz ama uygunsa aslında sistemi tam %100 gösterebilir
Geri