Arama sonuçları: *

• Users: emrevyst
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

7000 TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Colorful 5070 Ryzen 5 7600 16 GB DDR5 Ram var bilgisayarda genellikle fps oyunları oynuyorum valo cs gibi almayı düşündüğüm lenevo legion 25-10 var şuanlık yüksek hz olması benim için önemli şuanda kullandığım monitör ise asus tuf gaming vg24vq tavsiyelerinizi bekliyorum en düşük 240 hz...
  2. E

Yardım F/P Oyuncu Koltuğu Önerisi

koku beni rahatsız etmedi hocam ses sıfır titanseat beast modelini aldım ben
  3. E

Hocam koltuk geldi kurulumunu yaptım 56 dakika sürdü tam koltuk gercekten ilk dakikadan farkettiriyor ama o denilen koku gerçekten var
  4. E

Sizin ki de süpermiş :D ben altındaki demiri çıkmış oturma yerime batan bir sandalyede oturmaktayım suan pazarı bekliyoruz bakalım kargoya verilmiş sandalye 1789810518 İnşallah gıcırtı durumu yasamam ve koku konusunda herkes oyle diyor 1 hafta boyunca koku oluyormuş gerçekten pis mi kokuyor?
  5. E

tabii ki gelsin anlatırım throne ile arasındaki farkı bilmiyorum o butcelere cikamadigim icin hic arastirmadim bile :D
  6. E

amazondan siparis ettim hocam 1789761638 gıcırtı durumu vesaire yasadınız mı bide ne zamandır kullanıyorsunuz süngerin alışması ne kadar sürdü
  7. E

5 yasimdan beri bilgisayar basindayim bir kere bile adam gibi koltuga oturmadim insallah bekledigim gibidir
  8. E

Siparişimizi verdik bekliyoruz
  9. E

Cuh7116b ps4 pro alınır mı?

kesinlikle alınır bence bütçeye göre çok iyi
  10. E

5070 7600 Sistemde Güncelleştirme kontrolu

yeni bilgisayar aldım fakat neleri güncelleştirceğimi bilmiyorum bios güncelleştirmesi yaparken update failded diyor fakat usb fat32 bios dosyası dogru
  11. E

🔥İndirim Trendyol indirim kodları

bu kuponlar nerde bulunuyor devlet sırrı gibi saklıyorsunuz
  12. E

🔥İndirim 🔥🔥Solid | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 🔥🔥

hocam temiz konudan sormak istiyorum bu fiyata alınır mı fiyat ciddi bir rakam 1763150637 yoksa tek tek toplamak daha mı mantıklı
  13. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

kasa değiştirmek istiyorum en uygun hava akışı olan ve fiyat olarak da en uygun hangisini önerirsiniz özelleştirmeden
  14. E

değişcek bir şeyi var mı kasa vb
  15. E

5070 li sistem alınır mı beyler?
  16. E

https://www.incehesap.com/solid-oem-paket-fiyati-47923/ alınır mı arkadaşlar?
  17. E

25-35 Arası Hazır sistem veya toplama sistem

bilgisayar almayı düşünüyorum bu civarlara neler alabilirim kasım indiriminden yararlanmak istiyorum
  18. E

TPM 2.0 sorunu H410 mk r. 20 anakart

ayrıca ME FW 0.0.0.0 olarak gözüküyor bios da
  19. E

TPM 2.0 sorunu H410 mk r. 20 anakart

TPM device selection var pch-W kısmında 2 seçenek sunuyor TPM discrete ve TPM Firmware, Firmware seçiyorum bilgisayar res yiyor tekrar discrete oluyor BIOS pilimi değiştim Secure Boot açık UEFI modda ne yapmam lazım artık sıktı bu durum. anakart h410 mk r2.0 işlemci i510400f
  20. E

Olay görünyüleyisinde tpm hatası çıkıyor

çözebildin mi?
Geri